Оголошено новий набір студентів на курс «Заснування церков» на базі ЄТС

30.12.2017
0
460

Спеціальна навчальна програма, що має на меті допомогти пасторам, місіонерам та євангелістам у відкритті нових церков, була започаткована із благословення старшого єпископа відділом освіти УЦХВЄ улітку 2017-го. Її мета – забезпечити кадрами один із наймасштабніших проектів братерства «400 церков за 5 років».

Навчання, що проходить на базі Євангельської теологічної семінарії (ЄТС), включає три етапи. Перший з них відбувся у вересні 2017 р. як навчально-консультативний семінар за участю членів Комітету братерства. Старші пресвітери та єпископи самі сіли за студентські столи, щоб апробувати і ухвалити основні дисципліни курсу. Це – сучасні методи євангелізації та відкриття церков, а також історія церкви, сотеріологія, Христологія, соціологічний аналіз місцевості, фінансова грамотність та чимало інших.

Другий етап навчання стартував 23 жовтня і завершився 17 листопада. Він був розрахований на лідерів-координаторів з відкриття церков, тобто служителів, які безпосередньо працюють «в полях», мають досвід і будуть координувати хід програми кожен в своєму регіоні.

Нинішній набір – частина третього етапу програми (аналогічний набір планується зробити і восени 2018 року).

Як розповів проректор ЄТС Ігор Семенюк, це буде двомісячна місіонерська школа, на яку планується набрати 35 студентів.

«Навчання, яке проходитиме на базі ЄТС, повністю безкоштовне, включаючи проживання та харчування. Школа триватиме з 5 лютого 2018 року до 30 березня 2018 року», – повідомив проректор.

За його словами для того, щоб вступити до Місіонерської школи, абітурієнти повинні мати досвід служіння у помісній церкві УЦХВЄ, мати бачення та покликання від Бога для місіонерської та проповідницької роботи щодо відкриття нових церков.

До пакету документів на вступ, які треба подати до ЄТС входить:

- рекомендація пастора помісної церкви;

- рекомендація єпископа області;

- якщо абітурієнт має біблійну освіту, представити копії документів, які підтверджують це;

- копія паспорта.

Документи можна переслати до ЄТС електронною адресою: evangelukraine@gmail.com. Або особисто подати за адресою: м. Київ, вул. Голосіївська, 57 (ст.м. Голосіївська).

Також можна зареєструватися онлайн, заповнивши анкету за посиланням.

Довідки за телефонами: 098-560-38-98, 050-020-05-98.

chve.org.ua



Додати коментар

Пожертвувати