Учасники навколосвітнього велотуру
«Мир без сирот» проїхали 27000 км

29.07.2018
0
349

26 липня 2018 учасники останнього етапу навколосвітнього велотуру Мир без сирот фінішували в Майамі (штат Флорида, США). Заключний шостий етап проходив в США. Весь маршрут етапу склав 5000 кілометрів. Всього з 2012 року колишні безпритульні діти подолали 27000 км, проїхавши 14 країн. Американський етап велопробігу проходив за підтримки служіння Serving Orphans Worldwide.

«Шість важких етапів (в середньому по два місяці кожен). Все це — заради мрії, щоб діти прокидаються в сім'ях, а не в дитячих будинках і підвалах, — зазначив пастор «Церкви Добрых Перемен» в Маріуполі (Донецька область, Україна) та засновник найбільшого в СНД дитячого реабцентру Республіка Пілігрим Геннадій Мохненко. — На нашому рахунку багато сотень неймовірних свідчень про те, як ця божевільна акція допомогла людям зважитися і забрати сиріт в сім'ї!» Метою веломарафону було — звернути увагу людей на проблему сирітства та спонукати до усиновлення сиріт.

«Є Дехто, Хто назвав Себе в Писанні Батьком Сиріт! З перших днів, зі старту в 2012 року, ми бачили що це Його справа і Його Воля. Упевнений, що ми маємо справу з Його зацікавленістю в цьому проекті!» — підкреслив Геннадій Мохненко.

Під час попередніх етапів велотуру, колишні безпритульні проїхали 22000 км від Японського моря до Атлантичного океану, через 13 країн. Перша частина велотуру пройшла в Україні і Росії в 2012 році Ця подія стала продовженням здійсненого в 2011 році велотуру «Україна без сиріт». У ньому взяли участь усиновлені діти, діти з прийомних сімей, їхні батьки, а також діти з інтернатів. Останній етап російської ділянки велотуру завершився в липні 2014 року. П'ятий етап проходив в 2017 році. Його учасники проїхали 2000 км по містах Німеччини, Швейцарії та Франції.

invictory.org

 

 



Додати коментар

Пожертвувати