Випробування віри
Конференція християн-педагогів в Червонограді

25.03.2018
0
655

«Випробування вашої віри» – саме такою була тема семінару в рамках конференції християн-педагогів, яка відбувалася 24 березня цього року в м. Червонограді Львівської області. Близько восьми десятків педагогів із Волинської та Львівської областей зібрав цей цікавий та змістовний захід.

Конференція була організована з ініціативи голови Волинської асоціації педагогів-християн, відповідального за відділ освіти церков християн віри євангельської Волинської області Миколи Волкова, який і був її ведучим.

Пресвітер місцевої церкви Павло Кожа звернувся  з вітальним словом до учасників конференції. Він наголошував на особливостях професії педагога, її відповідальності та значимості, просив у Бога мудрості та сил освітянам звіщати Його правду.

На основі навчального посібника, розробленого засновником місії «Подорож по Біблії», відомим учителем Слова Божого  Брюсом Вілкінсоном, який отримали для опрацювання всі учасники конференції, Микола Волков провів цікавий семінар про випробування  віри християн, який займав основну частину конференції. Він навів багато прикладів із особистого життя. Усі із захопленням слухали розповіді про окремі моменти  його долі, випадки, у яких по-особливому була виражена Божа вірність та підтримка.

Багато християн-педагогів також ділилися своїми життєвими історіями, коли потрібно було пройти шляхом випробувань, спогадами про те, як Бог проявляв до них Свою милість у непрості, здавалося, безвихідні періоди життя.

Присутні обговорили ряд питань стосовно інтеграції біблійних істин у шкільні предмети, застосування християнських принципів у загальноосвітній школі, обмінювалися християнським та професійним досвідом.

Учасники конференції мали змогу придбати посібники, підручники, брошури, методичні розробки та рекомендації для вивчення християнської етики в школі та застосування біблійних істин в процесі викладання окремих навчальних дисциплін. У перервах між теоретичними заняттями освітяни насолоджувалися піснями у виконанні сімей педагогів із Львівщини.

Педагоги під час конференції у Червонограді отримали незабутні враження  та потрібні знання.

Ігор Крощук

 

 

 



Додати коментар

Пожертвувати