«Чоловік по серцю Бога»
II чоловіча конференція УЦХВЄ Європи

31.03.2024
0
40

21-23 березня 2024 року в столиці Фінляндії Гельсінкі відбулася Друга чоловіча конференція УЦХВЄ Європи.

Організаційну частину заходу взяло на себе братерство УЦХВЄ Фінляндії, зокрема відповідальний Олександр Туровський. Учасниками стали гості з восьми країн: України, Естонії, Італії, Німеччини, Чехії, Швеції, США, Грузії.

Під час конференції розглядали тему: «Чоловік по серцю Бога: у сім’ї, служінні, роботі». Словом ділився єпископ УЦХВЄЄ Юрій Веремій, старший пресвітер УЦХВЄ Німеччини Леонід Козаріз, євангеліст із США Павло Прокопов, відповідальний у Швеції Василь Дерун, в Італії — Ярослав Наконечний, в Естонії — Павло Дученко.

Неодноразово звучала думка про важливість сім’ї в служінні. Потрібно подбати про захищений тил перед тим, як братися за активне служіння.

Коли говорили про виховання дітей, підкреслювали ключову роль власного прикладу. Можна багато говорити та навчати, але діти переймають приклад батьків. Тому потрібно працювати над собою, розвиватися, змінюватися. Це і буде найкращим вкладом у майбутнє покоління.

Протягом трьох днів брати ділилися досвідом та свідченнями зі свого життя. Учасники залишили гарні відгуки та надію, що подібні заходи відбуватимуться частіше.

uece.org.ua

 

 



Додати коментар

Пожертвувати