Історію Мартіна Лютера розкажуть комікси

16.11.2017
0
683

24 жовтня 2017 року Ярослав Лукасік, голова правління ГО «Східноєвропейська Реформація» на своїй сторінці у Facebook анонсував книгу коміксів про життя Мартіна Лютера. «В 2017 році, серед тисяч ювілейних проектів, все таки, найбільш занедбаною нами категорією громадян виявились діти, — зауважив він. — Поспішаємо надолужити згаяне. На наступному тижні вийде комікс «Мартін Лютер — монах, що змінив світ». Команда «Східноєвропейської Реформації» сподівається таким чином у легкій формі передати знання про 500-ліття події.

Комікс «Мартін Лютер: монах, який змінив світ» розповідає про його життя та історичний поворот для Церкви через барвисті малюнки та історію героя. Первинно це твір німецьких авторів, який переклали на українську мову та розповсюджують за символічною ціною.

«У рік Реформації у нас виникла ідея, що потрібен доступний контент для популяризації інформації, і візуальна форма підходить найкраще для цієї мети. Тому з початку року ми запустили проект історичної інфографіки, а зараз переклали комікси, які надзвичайно красиві та цікаві не лише для дітей, а й для дорослих», — коментує координатор проектів «Східноєвропейської Реформації» Микола Харламенков.

Замовити комікси можна за адресою reformationsite@gmail.com.

risu.org.ua

 



Додати коментар

Пожертвувати