Праведний неук

«Хоча я і неук словом, але не знанням» (2Кор.11:6) — так просто й щиро говорить апостол Павло про самого себе, відкриваючи важливий принцип християнського життя.

30.01.18
0
20

Бог з’явився в тілі

Говорячи про Різдво, я не хочу вдаватися в деталі цієї події, розповідати про пастухів, мудреців та зорю. Хочу зупинитися на аналізі атмосфери того часу, передумов Христового приходу, щоб нам взяти з цього певні уроки для свого життя.

30.12.17
0
89

Церква в епоху Google

Наша епоха — епоха ХХІ століття вже названа цифровою. Я хотів би поговорити про те, як християнам реагувати на сучасні технології й особливо на таку сферу, як інтернет, яка замінила собою безліч інших сфер, із яких ми раніше черпали інформацію.

30.12.17
0
39

Здорова церква

Ми всі мріємо, щоб у церкві панувала чудова атмосфера любові, радості, віри. Навряд чи знайдеться людина, яка б хотіла, щоб люди були підозріливі, критикували один одного, зневажали, штовхали на гріх. Здорова церква — мета Божа, мета й нареченої Христа.

30.11.17
0
42

Що ми маємо?

Недавно звернув увагу, що Христос не сказав: «За недужих моліться», Він сказав: «Уздоровляйте недужих»! Ісус не сказав: «Моліться, щоб померлі воскресли», Він сказав: «Воскрешайте померлих»!

30.09.17
0
38

Що ти бачиш?

Що ти бачиш? Можливо, ти бачиш хвору доньку? Можливо, ти бачиш порожній гаманець? Можливо, ти бачиш порожні лавки? Можливо, ти бачиш, як міняються закони? Але наступне питання: що це значить?

30.09.17
0
23

Повний вперед

Коли апостолові Павлу було 42 роки, Бог проговорив через пророка, щоб він із Варнавою вирушив у свою першу місіонерську подорож.

31.08.17
0
25

Фундамент віри

Я хочу на прикладі апостола Павла показати, що таке преображення. Життя апостола Павла, а прожив він приблизно 62 роки, можна умовно поділити на декілька періодів.

31.07.17
0
32
Пожертвувати