Стає все важче, але нас це не зупиняє

30.05.2018
0
489

З Божої милості ми працюємо наскільки маємо мудрості і можливості, за що дякуємо Богу. Звичайно, з кожним роком в Росії все важче з євангелізаціями і проповіддю Божого Слова але нас це не зупиняє. Приходять нові люди до церкви, здебільшого — ті яких все в житті все дуже погано. Як одна жінка сказала: «Піду до сектантів, а раптом допоможуть» І слава Богу, Він дійсно врятував її душу!

Оскільки у нас теплі краї, і люди садять по багато гектарів цибулі, помідорів, кавунів, динь тощо, то на полях працює багато таджиків і узбеків. По можливості їздимо на поля і роздаємо духовну літературу, надруковану їхньою мовою. Євангелізаційні служіння влада не дозволяє проводити. От на Великдень хотіли в кінотеатрі показати фільм «Ісус», але не дозволили. Тоді ми запросили з астраханської церкви ляльковий театр до нас в церкву, зібрали багато дітей і показали великодню лялькову виставу.

Ми також співпрацюємо з соціальною службою, яка піклується про хворих і немічних людей. Іноді, коли у них немає місць, просять, щоб людина полежала в домі молитви. Ми їх приймаємо, спілкуємося, розповідаємо про Бога. Наші діти іноді ходять до них в лікарню, декламують вірші, співають пісні — одним словом, роблять маленьку євангелізацію.

Щороку стараємося робити для дітей при нашій церкві дитячий християнський табір. Минулого року був табір у дві зміни, всього було 75 дітей. Діти в основному з позацерковних сімей. У цьому році в серпні теж плануємо зробити табір.

Віктор Савчук, Астраханська область, уривок з листа



Додати коментар

Пожертвувати