Задоволення від служіння

31.03.2018
0
541

Дякуємо Господу, що Він посилає можливості, здоров’я і ресурси, щоб віддати кожен день для служіння іншим людям. І ми маємо від цього величезне задоволення. Цієї зими ми мали гарний чотирьохденний зимовий дитячий табір. Була Різдвяна постановка, мультфільм про народження Ісуса Христа, різні ігри, уроки та подарунки. Також відбувся прекрасний Різдвяний вечір у сільському клубі, куди були запрошені усі жителі села Княгинин. Зал був заповнений. Мали святкову програму (пісні, вірші, сценка, виступ дітей), а також демонстрували відеоролик про життя та працю в селі. В кінці були роздані усім присутнім подарунки. Дітям — цукерки, а дорослим — календарі, які ми самі розробили, з ілюстраціями праці в селі, і шоколадний батончик. Люди були дуже задоволені.

Хмельницька область

Ведемо активну роботу по ремонту  приміщення. На даний час, хоча воно не завершене, але уже можна там збиратись. По Божій милості плануємо в липні зробити відкриття дому молитви. У першу неділю в новому приміщенні покаялася молода сім’я і принесла дитинку на молитву, де посвятили її Господу на служіння. Також відбулося явне зцілення цієї дитини, у неї була патологія нирки, мали робити операцію. Молитва відбулася в неділю, а в середу вони поїхали у Хмельницький і лікар, ще раз обстеживши, сказав що операції не буде, бо патології не виявив. Ми дуже вдячні Господу за це.  Зараз ця сім’я відвідує служіння. І кожної неділі приходить кілька нецерковних людей на богослужіння.

Хмельницька область

Ми дуже вдячні Господу за те що Він допомагає у всьому, дякуємо за владу села, яка дає дозвіл для проведення різних відкритих служінь, заходів та робіт по благоустрою села.

Віктор Мартинович, Хмельницька область, уривок з листа

 

 



Додати коментар

Пожертвувати