Водне хрещення у фонтані

30.11.2017
0
480

Дякуємо Господу що маємо гарний час для різної праці. Бог посилає можливості, здоров’я і ресурси для втілення запланованого.

Ми мали чудовий день подяки, який провели на стадіоні в центрі села, присутніх було близько 400 людей. Приїжджали навіть з оточуючих сіл. П’ятеро людей вирішили покаятися перед Богом, відгукнувшись на заклик.

Водне хрещення проводили у фонтані, який раніше самі й побудували в центрі села. Туди приходять люди, щоб відпочити — мами з дітками. А ми беремо гітару, баян, співаємо і маємо бесіди. Отже, троє людей прийняли водне хрещення. На це дійство подивитись прийшло майже все село, адже там це відбувається вперше.

Маємо можливість працювати з хворими, людьми з інвалідністю через благодійну кухню, яку ми відкрили — варимо їсти і носимо по домівках. З ними ми молимось, співаємо, бесідуємо. При потребі, прибираємо в домі. Раз на тиждень працює гурток кулінарії для дівчат, де вони навчаються  варити їсти і випікати.

Цього року ми придбали приміщення під молитовний будинок. Ведемо активну роботу з реконструкції та ремонту. Дуже вдячні Господу за це, адже досі збираємося в маленькій кімнаті сільської хатинки, а наша община потроху збільшується. Коли розпочинали роботу в селі було лише троє віруючих, на сьогодні — уже 18 членів.

Ще одна частина нашої праці — прибирання центральних вулиць села. Ми встановили сміттєві баки, лавочки , виклали з бруківки доріжку до дитячого садка, медпункту та сільського будинку культури. Таким чином у людей змінюється думка про віруючих, коли бачать добрі діла. Колись не хотіли пустити нас в село, а зараз стали прихильні і кажуть: як завершите реконструкцію дому молитви, то ми прийдемо до вас.

Ми дуже вдячні Господу за те що Він допомагає нам у всьому, дякуємо за владу села, яка тісно співпрацює з нами у проведені різних служінь, заходів та робіт із благоустрою села.

Віктор Мартинович, Хмельницька область, уривок з листа



Додати коментар

Пожертвувати