«Наші майбутні хористи!»

30.03.2018
0
329

Про Ісуса Христа, про Його жертву і спасіння ми прагнемо донести людям які проживають біля нас, в нашому місті... Просимо в Бога сили для нас, і просимо спасіння для цих людей.

Я і далі займаюсь дитячим служінням. Правда сурдопереклад поки залишила, не вистачає часу. Приїжджали до нас підлітки з церкви Бердянська на спілкування до дітей, яким ми служимо. Їм дуже сподобалося. В декого з’явилося бажання стати місіонером. Слава Богу! Вони ще не знають яке служіння на них чекає, але вже шукають Божої волі.

У Приморську був конкурс «Діти, голос Приморська». Деякі діти, яким ми служимо, брали участь. А ми ходили послухати, разом мали можливість познайомитись з новими дітьми. Я собі думала: «Це ж наші майбутні хористи!»

Зараз робляться документи, необхідні для будівництва дому молитви в Приморську. Чекаємо, коли доробляться, щоб почати роботу. Молимося, щоб Бог послав людей на допомогу і кошти на будівництво.

Проводили в школах лекції до 14 лютого, тема: «Що таке справжня любов?» У Приморську і в Преславі. Так ми можемо розповідати про Біблійні принципи.

Їздили в с. Орлівка і в с. Райнівка, роздавати газети, спілкуватися з людьми. Село Орлівка, мені дуже сподобалось, там дуже відкриті люди, особливо діти. Люди з радістю брали літературу. Хоча там є небагато мусульман, звісно ж їм це не сподобалось. А в с. Райнівка одному чоловіку так сподобалось чути про Ісуса, що запросив нас в гості. І ми через тиждень, цілою командою їздили до нього, щоб поспілкуватися.

Цього року Бог нас дуже рясно благословив картоплею. В нас залишалось її ще дуже багато, тож звернулися в соціальну службу, і вони нам знайшли 10 сімей, які мають потребу. Завезли їм картоплю, поспівали, розповіли про Ісуса Христа.

В нас по сусідству є церква. Вони запропонували нашим братам проводити разом із ними євангелізації в центрі міста. 8 березня наші брати співали в центрі міста, а вони роздавали безкоштовно квіти, ну а ми роздавали газети.

На свято в нас особливо багато роботи, адже наші знайомі підлітки (і не тільки) святкують з великою кількістю алкоголю. І, щоб якось їх зберегти від того, виходимо в місто, забираємо їх на піццу або додому. Хоча б частина із них вибирає піти до нас.

На даний момент займаюсь з дітками в недільній школі Бердянська. Дуже переживаю за цих діток, щоб коли підростуть залишилися в церкві. В Приморську провожу підліткове служіння щосуботи. А також виходжу в місто, спілкуюся з людьми. Останнім часом дуже сильно стала переживати і молитися за них. Щоб вони прийняли Ісуса в своє серце, щоб їхнє життя змінилося!

Марія Баришнікова, Запорізька область, уривок з листа



Додати коментар

Пожертвувати