Місіонерська зустріч у Полтаві

24.11.2021
0
418

20 листопада 2021 року Полтаві відбулася робоча зустріч місіонерів області за участі директора місії Миколи Синюка.

Працівники місії розповіли про стан праці на місцях. На Полтавщині активно проповідується Євангелія, відкриваються нові церкви. В регіоні налічується 19 місіонерських станцій, де працює 35 місіонерів.

Микола Синюк поінформував про стан справ у місії «Голос надії», а також у Департаменті місій УЦХВЄ в цілому. «Ми переживаємо унікальний час від Господа. З одного боку — повна свобода проповіді Євангелії, з іншого — обмеження, пов’язані з пандемією. Проте, якими б не були обставини життя, маємо розуміти: не обставини, а Господь керує всіма процесами — суспільними, політичними, особистими. Апостол Павло, знаходячись в ув’язненні, в кайданах зауважує: «Мої обставини послужили більшому успіху Євангелії…» Виявляється, не тільки свобода, але й кайдани можуть бути сприятливими обставинами для поширення Євангелії…» — зауважив єпископ.

Нарада завершилася молитвою подяки за служіння відповідального за місіонерську працю на Полтавщині Вадима Корольчука, який переїхав служити у Фастів, та молитвою благословення Петра Устимчука як нового відповідального.



Додати коментар

Пожертвувати