Розширена рада місії

11.06.2020
0
580

9 червня 2020 року відбулося засідання розширеної Ради місії «Голос надії» в онлайн-режимі. Понад 20 членів Ради місії і членів Ради директорів долучилися до засідання, щоб вирішити нагальні питання праці й служіння місії.

Директор «Голосу надії» Микола Синюк поділився з працівниками словом настанови й підбадьорення, а також надав інформацію про загальний стан справ та здійснену працю. У свою чергу заступники директора й відповідальні в регіонах надали інформацію про євангелізаційну та організаційну роботу, про ті можливості, які зникають, і ті, які з’являються для служіння під час карантину.

Місіонери зазначили, що місіонерська праця на місцях майже не зупинялася: відбувалася роздача масок, соціальних пакетів для малозабезпечених, служіння в малих групах, праця на будівельних майданчиках, служіння через соціальні мережі, трансляція проповідей, а також особисті зустрічі та спілкування. Служителі зазначили, що нові нестандартні методи відкрили потенціал тих, хто раніше не був активний у церквах на регулярних зібраннях і заходах.

Праця в офісі місії також практично не зупинялася, щоправда, при дотриманні всіх карантинних норм і роботи частини працівників у віддаленому режимі. Як зазначив завідувач Інформаційного відділу Юрій Вавринюк, масивна частина роботи над історичною книгою спогадів і ювілейним відеороликом до 30-річчя служіння місії «Голос надії» вже зроблена і скоро буде результат.

Одне з питань, яке турбувало всіх — це терміни проведення ювілейної конференції місії «Голос надії». Зважаючи на обставини в Україні і загалом у світі, заплановане проведення конференції 17-19 липня 2020 року не є можливим у звичному форматі. Тому розширена Рада місії одноголосно прийняла рішення перенести проведення конференції на невизначений час.

Служителі завершили зустріч молитвою один за одного й за потреби місіонерів, подякувавши Господу за можливості для ефективної праці.

Юрій Троць



Додати коментар

Пожертвувати