Випуск місіонерської школи «Голос надії»

30.05.2021
0
383

«Тож ідіть, і навчіть всі народи, христячи їх в Ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа, навчаючи їх зберігати все те, що Я вам заповів. І ото, Я перебуватиму з вами повсякденно аж до кінця віку! Амінь» (Мт.28:19-20).

З лютого по травень 2021 року в карпатському містечку Сколе, що на Львівщині, проходила місіонерська школа «Голос надії». Керуючись Великим Дорученням нашого Господа Ісуса Христа місія продовжує навчати і посилати на служіння нових працівників.

Головним ініціатором школи був директор місії «Голос надії» та департаменту місіонерського служіння УЦХВЄ єпископ Микола Синюк, відповідальним за проведення місіонерської школи, деканом та студентським пастором обрали працівника місії Івана Онисіва.

Студентів на навчання збирали різними методами — через відвідини різноманітних конференцій і церковних зібрань, молодіжних з’їздів, через повідомлення в соціальних мережах. Кілька студентів дізналися про набір у школу й вирішили стати частиною сім’ї «Голос надії» через інстаграм-сторінку Миколи Синюка.

Таким чином, навчання завершили 20 молодих людей із різних регіонів України. Кожен із них має свою цікаву історію, як Бог покликав їх до зміни свого життя, як дав розуміння покликання і посвяти. Зокрема, навчалися п’ятеро хлопців із с. Дроздинь Рівненської області. Вони, маючи стабільну роботу з високим заробітком, впевнено дивилися в майбутнє, втілюючи мрії свого життя. Але для Бога в їхньому житті лишалося небагато часу — 2-3 години на тиждень. Бог провів їх через різні випробування, пригоди й труднощі, щоб змінити світогляд, пріоритети та цінності.

Школа стала місцем духовного зростання, реабілітації, освячення, підбадьорення, вивчення Писання. Місцем отримання впевненості в покликанні й усвідомлення персональної волі Бога. Навчали викладачі-практики, які давали не тільки теоретичні знання, але й ділилися практичним досвідом із власного служіння.

За час навчання група стала — ніби одна сім’я. Разом вчилися й практикувати набуті знання — від активної участі в євангелізаційних служіннях до навіть проведення похоронів. Згідно з відгуками самих студентів, місіонерська школа «Голос надії» дала не тільки актуальний набір знань, але й назавжди змінила їхнє життя. Вони казали: «Ми вже ніколи не будемо такими, як до школи…»

Із групи учнів було утворено декілька команд і направлено у різні регіони України для підсилення місіонерської праці. Очікуємо свідчень із місіонерських полів від наших нових працівників!

«А Богові дяка, що Він Господом нашим Ісусом Христом перемогу нам дав. Отож, брати любі мої, будьте міцні, непохитні, збагачуйтесь завжди в Господньому ділі, знаючи, що ваша праця не марнотна у Господі!» (1Кор.15:57,58).

Іван Онисів



Додати коментар

Пожертвувати