Випуск місіонерської школи

29.12.2021
0
749

28 грудня 2021 року в Сколе Львівської області відбувся випуск місіонерської школи «Голос надії». Захід пройшов за участі директора місії Миколи Синюка, його заступників Віталія Оніщука та Євгена Мельничука, скарбника місії Ярослава Гаврисюка та інших гостей.

17 випускників (7 братів і 10 сестер) тепер проходитимуть практику в Закарпатській, Львівській, Житомирській, Полтавській, Сумській, Луганській областях. Деякі з них працюватимуть на нових місцях, з метою відкрити церкву. Троє студентів із республіки Марій-Ел повертаються для служіння в Росію. На наступній конференції місії випускники отримають свідоцтва.

«Для нас завжди досить важко набирати студентів на місіонерську школу, — ділиться Микола Синюк. — Не знаю, чому, можливо, тому що ми шукаємо не тих, хто хоче просто повчитися, а тих, хто готовий працювати... Я мав бесіди зі студентами, всі дуже задоволені. Вони отримали гарний багаж знань для старту в місіонерському служінні. Дехто з них ще до школи мав серйозний життєвий досвід, зокрема, староста групи — колишній воїн АТО, чиє життя змінилося і він вирішив рухатися далі в місіонерстві. Багато мають вищу освіту, але пішли за покликом отримати також духовне спорядження для служіння. Усі випускники — дуже різні, але видно, що за час навчання вони сформувалися і як колектив, і як особистості. Надіємося, що вони будуть плідними у поширенні Божого Царства!»

«Ми йдемо разом на місійні поля, щоб практично застосувати знання, отримані в школі. Одна з наших цілей — відкриття нової церкви у м. Стрий» — підсумував директор школи Іван Онисів. Насамкінець була звершена молитва благословення на студентську практику.

 

 

 

 

 

 



Додати коментар

Пожертвувати