Члени Комітету УЦХВЄ апробували нову навчальну програму для місіонерів

16.09.2017
0
561

14-16 вересня 2017 року єпископи та старші пресвітери обласних об’єднань взяли участь у навчально-консультативному семінарі з насадження нових церков.

Триденний міні-курс акумулював у собі окремі напрямки нової навчальної програми для місіонерів, що незабаром почне викладатися на базі Євангельської теологічної семінарії.  Зокрема члени Комітету слухали такі теми, як «Методи відкриття нових церков», «Соціальний аналіз місцевості», «Євангелізація в соцмережах», «Мистецтво спілкування», «Юридична грамотність», «Співпраця з державними органами»  та «Фінансова грамотність».

На третій день старші служителі змінили лекційну залу ЄТС на актову, у приміщенні соціального  центру церкви «Філадельфія». 16 вересня сюди з’їхалися християни-службовці, які займають різні посади в органах влади, та віруючі підприємці. Одним із спікерів у цій частині навчання був Роман Шеремета — відомий український науковець, якого два роки тому «Forbes» назвав найкращим українським економістом. Роман розповів про той вплив, який євангельсько-протестантська церква мала на економіку й суспільство різних країн упродовж історії та сьогодення, презентував книгу «Реформація. Успіх Європи й шанс для України» за авторством 19 науковців.

chve.org.ua



Додати коментар

Пожертвувати