Церкви доставили гумвантаж постраждалим від лісових пожеж на Житомирщині

15.05.2020
0
318

11 травня 2020 року до сіл Магдин і Личмани Овруцького району доставили черговий гуманітарний вантаж: меблі, електротовари, предмети особистої гігієни та інструменти (сапи, заступи, посуд і навіть швейну машинку). Привезли також продукти тривалого зберігання, хлібобулочні вироби, свіжу капусту. А ще — дві вантажівки із сіном для худоби (понад 10 тонн), адже усе навколо вигоріло і трава на лугах ще не виросла у достатній кількості.

«Цього разу на Житомирщині зустрілися одразу дві команди наших волонтерів — із київських церков «Альфа», «Філадельфія» та «Ковчег», а також із церков Рівненщини й Волині під керівництвом єпископа Володимира Брички та старшого пресвітера Олександра Котка. Хочу щиро подякувати кожному, хто жертвував та доставив вантажі на місце», — каже директор Департаменту соціального служіння УЦХВЄ В’ячеслав Когут.

Раніше, 1 травня 2020 року, служителі церкви разом з волонтерами доправили гуманітарну допомогу на Житомирщину — п’ять будівельних вагончиків. За день до того, 30 квітня доставили три вагончики.

«Люди не могли повірити, що будиночки з усім начинням їм просто дарують. Дивувалися, але з вдячністю приймали відповідь: Бог вас любить і цей подарунок вам від Нього та назавжди» — каже В’ячеслав Когут.

У гуманітарній експедиції разом зі служителями та волонтерами був голова Овруцької районної ради Віталій Китиця з дружиною Ольгою, які посприяли організації роботи в селах.

chve.org.ua

 



Додати коментар

Пожертвувати