Книга до 30-річчя місії

24.11.2021
0
628

2021 року до 30-річного ювілею місії вийшла друком книга місіонерських свідчень та історії «Голосу надії». Видання презентували місіонерам на святковій конференції. Якщо ви бажаєте придбати книгу, зверніться в нашу редакцію за контактами.

«Тридцять років для історії — не так уже й багато. Але є моменти, коли події немов спресовані настільки, що їх вистачило б на століття. Буремні пострадянські 90-ті особливі як у політичному, економічному плані, так і духовному. Саме в той час розпочався потужний місіонерсько-євангелізаційний рух, який продовжується донині. Для нас це вже історія. Цікава. Унікальна. А ще — багата. Багата на факти, події та емоції, які залишилися для майбутніх поколінь у формі текстів, фото, відео та спогадів. Саме той величезний пласт архівних матеріалів і підштовхнув нас до народження цієї книги».

Упорядник видання, редактор Юрій Вавринюк

«Це унікальне видання про історію поширення Євангелії на теренах пострадянської імперії. Започаткування місії «Голос надії», стало новим, потужним поступом у виконанні Великого доручення Спасителя. Ця книга багатьом нагадає роки неспокійної молодості для Христа. Маємо надію в Господі, що молоді люди, хто зараз тримає в руках це видання, відчують особливий дотик Духа Святого й відгукнуться на Його поклик. Ця книга має за мету — віддати всю славу Господу, а також щоб майбутнє покоління знало тих, хто достойно йшов і йде, поширюючи Євангелію».

Директор місії «Голос надії» Микола Синюк

 

 



Додати коментар

Пожертвувати