Молитва за переслідувану церкву

05.11.2021
0
355

7 листопада 2021 року — Міжнародний день молитви за переслідувану церкву. Це день ​​особливої, посиленої, об’єднаної молитви та зусиль, спрямованих на захист християн, яких переслідують в усьому світі. Цього дня церкви об’єднують свої зусилля і молитви, щоб «пам’ятати в’язнів, ніби ви з ними були у кайданах, і тих, хто страждає, як і самі перебуваєте в тілі» (Євр.13:3).

«Коли наші співробітники зустрічаються із гнаними християнами у різних країнах світу, їхнім першим проханням до вільної церкви є прохання молитися за них» — розповідає співробітник американського офісу «Голосу мучеників» Тодд Нетлтон. — Наша гнана сім’я не просить нас молитися про те, щоб переслідування припинилося, а про те, щоб вони залишилися вірними Христу, незважаючи на та тиск, якого зазнають. Це дуже важливий день у церковному календарі. але ми не хочемо, щоб це був єдиний днем ​​молитви за переслідуваних. Сподіваємося, що цей день стане закликом до щоденної молитви та дій, спрямованих на підтримку наших переслідуваних братів та сестер».

На сайті «Голосу мучеників» закликали віруючих спланувати особисту участь та участь церкви у Міжнародному дні молитви за переслідувану церкву.

invictory.org

 

 



Додати коментар

Пожертвувати