Навчання для служителів Волині та Львівщини

29.02.2020
0
282

17-21 лютого 2020 року в Ретрітцентрі луцької церкви «Фіміам», що в с. Заозерне Любомльського р-ну, відбулося навчання для служителів та проповідників церков Волинського та Львівського об’єднань УЦХВЄ. Забажало навчатися 66 чоловік, із яких 14 — із Львівської області.

Навчання в цьому ретрітцентрі волинське об’єднання організовує вже втретє. І, мабуть, не востаннє, оскільки тут гармонійно поєднується навчальний процес, відпочинок та спілкування з умовами їх проведення та вартістю.

Куратором навчального процесу був Микола Волков — завідувач відділу освіти об’єднання.

Його початок благословив голова Волинського об’єднання церков ХВЄ єпископ Михайло Близнюк разом із пресвітерами Сергієм Анчуком та Павлом Назаруком.

17-18 лютого служителям церков були запропоновані семінари «Організація сімейного служіння в церквах» та «Школа подружнього життя», які провів відповідальний за сімейне служіння в Тернопільській області Іван Мудрий.

19 лютого, у першій половині дня, перший заступник голови Волинського об’єднання Василь Паламарчук розмовляв з учасниками навчання на тему «Братерська й церковна ради та членське зібрання», а в другій — єпископ Микола Синюк розмірковував із присутніми на семінарі про «Духовну зрілість».

20 лютого заступник голови Волинського об’єднання Петро Рибак провів практичні бесіди «Причастя», «Водне хрещення» та «Апологетика».

А 21 лютого, в останній день навчання, єпископ Михайло Близнюк зі служителями та проповідниками бесідував на тему «Дари Духа Святого».

Служителі та проповідники лишилися задоволені семінарами, а особливо — спілкуванням між собою, під час якого обмінювалися досвідом служіння.

Ретрітцентр церкви «Фіміам» усіх приємно здивував затишком і комфортом, а також оздоровчими процедурами та ароматною кавою, яку майстерно готував Марко Миронюк.

Василь Мартинюк, vhve.com.ua



Додати коментар

Пожертвувати