Острозька академія проводить олімпіаду
«Юні знавці Біблії»

22.02.2021
0
260

Національний університет «Острозька академія» оголосив XIІІ Всеукраїнську олімпіаду «Юні знавці Біблії». У 2021 році її тема: «Земля — наш великий і прекрасний дім, подарований Богом. Піклуймося про довкілля разом». Організатори збираються підняти питання екології як ціннісного ставлення до себе, людини, сім’ї, природи на основі вірша з Біблії: «Земля і все, що наповняє її, Усесвіт і всі ті, які живуть у ньому, — вони Господні» (Пс.23:1).

До участі в олімпіаді запрошуються діти дошкільного віку, учні 1-11 класів загальноосвітніх шкіл, учні профтехучилищ та студенти вишів України. Спочатку олімпіаду проводять у школі серед дітей які вивчають предмети духовно-морального спрямування. Переможці обласного рівня мають можливість взяти участь у фінальному етапі в Острозі.

Перший етап пройде в онлайн-форматі 10 квітня 2021 року: виконання письмового (усного) тесту на знання Святого Письма. У цьому етапі беруть участь переможці відповідних шкільних та регіональних предметних олімпіад та всі охочі, хто подасть заявку на участь до 1 квітня 2021 року.

Другий етап — 11 квітня: виконання письмового (усного) тесту на знання Святого Письма. Цей рівень буде проведений за необхідності, якщо переможці тестування (першого рівня) матимуть однакову кількість балів у своїй віковій категорії в області.

Третій етап — 17 квітня: представлення творчої роботи дітьми дошкільного віку та учнями 1-4 класів і презентація дослідження «Едемський сад – перша екосистема в історії» згідно Святого Письма учнями 5-6 класів. Участь беруть ті, хто набрав найбільшу кількість балів за результатами тестування 10 (11) квітня — по одному представнику від області.

Четвертий етап — 18 квітня: представлення дослідження «Людина може перетворити на рай всю Землю лише тоді, коли вона носитиме рай у собі самій» згідно Святого Письма учнями 7-11 класів та студентами. Беруть участь ті, хто набрав найбільшу кількість балів за результатами тестування 10 (11) квітня — по одному представнику від області.

Детальна інформація та контакти організаторів — за посиланням.

chve.org.ua

 

 



Додати коментар

Пожертвувати