Переможці. Основа. Спорядження. Ціль
Malynfest Live 2020

15.07.2020
0
343

9-12 липня відбулися трансляції традиційного молодіжного фестивалю, який цього року внаслідок карантину проходив у форматі online. Тема Мalynfest Live 2020: «Переможці. Основа. Спорядження. Ціль». Трансляція здійснювалася з приміщення церкви «Благодать» у Софіївський Борщагівці й зібрала тисячі глядачів. Відеозапис ефірів дивіться тут.

Серед спікерів були лідери, відповідальні за різні служіння, вчителі, євангелісти, місіонери, які ділилися досвідом, мотивували та скеровували молодь.

Щодня на зйомках працювало від 50 до 75 осіб. Служили гурти церков «Благодать», «Альфа», «Філадельфія», а також церков Хмельницької, Чернівецької та Миколаївської областей.

Серед піднятих тем були: «Щастя поруч: інструктаж з виживання» (О. Матюхов, В. Ярошенко, І. Роговська); «Щастя поруч: головне не участь, а перемога» (В. Ярошенко); «Як бути веденим Святим Духом» (Р. Мурах); «Дайте мені цю гору» (Л. Франк); «Яка ціль Твого життя?» (М. Паночко) та ін. Під час панельної дискусії «Духовна боротьба» за участю В. Вознюка, І. Білика та О. Богомаза слухачі мали нагоду отримати відповідь на чимало духовних питань.

Незвичний за своїм форматом Malynfest 2020 запамʼятається ранковими зарядками, рубрикою «На добраніч» з головою відділу охорони Олександром Савчуком (який щоночі пильнував молодь та перевіряв акаунти). А ще — бліц-прогулянками, смачними коктейлями від Євгена Русана в кафе «Щастя поруч», розіграшами подарунків у прямому ефірі, марафоном добрих справ #квелендж (за підсумками якого перемогла команда церкви «Відродження» Донецької області). Та безліччю інших яскравих вражень.

Дар’я Гаврилова, chve.org.ua



Додати коментар

Пожертвувати