Підліткова біблійна школа в Полтаві

30.11.2019
0
318

Під час осінніх шкільних канікул до Полтави з’їхалися підлітки для участі в триденній Біблійній Школі. Мета заходу – сприяння духовному зростанню молоді цієї вікової групи. Школа діяла з 30 жовтня по 1 листопада на базі церкви «Нове життя».

Першого дня пастор-євангеліст із Пирятина Володимир Бобик говорив для присутніх про унікальність християнства та про привілей бути християнином.

Другого дня навчали молодь Олександр Степанюк із дружиною Світланою та Сергій Ярус. Говорили про важливість молитви й особистих взаємин із Богом. А також пояснювали різні духовні прояви в церкві. Після викладу матеріалу була особлива молитва. Господь через пророчий дар наставляв, надихав та відкривав майбутнє. Після молитви багато хто приходив до служителів для особистої молитви і близько десяти підлітків виявили бажання покаятися перед Богом і служити Йому.

Третього дня навчав Валентин Ярошенко із Сум. Він викладав про вибір та його наслідки, як боротися з лінню, як подолати страх, щоб досягнути своєї мрії. Підлітки з задоволенням слухали, адже саме в такому напрямі вони мають виклики та боротьбу.

Кожного дня, крім навчання, було багато культурних заходів: ігри на побудову команди, вікторини на знання Біблії, конкурси. Вечорами спілкувалися та ближче знайомилися у великому дружньому колі.

На закритті школи було дуже зворушливо! Хлопці та дівчата, які приїхали до Полтави з 10 різних населених пунктів, раділи, що провели канікули серед християн та познайомилися з новими друзями. Іван із Решетилівки свідчив, що коли його тато навчався в Полтаві, то також мріяв поїхати на навчання! І навіть не очікував, що його мрія так скоро здійсниться. «Найбільше, що мені сподобалося, – це навчання! Ігри також дуже сподобалися, але навчання більше. Я взагалі люблю довгі проповіді», – каже Іван, якому 12 років. Старший пресвітер Михайло Роман, вручаючи пам’ятні сертифікати про участь у школі, бажав дітям, щоб отриманні знання застосували в повсякденному житті.

Дякуємо Богові за можливість провести ось уже 4 школу для підлітків Полтавщини. Проводимо двічі на рік, під час осінніх та весняних канікул. Кожного разу чуємо добрі відгуки від учасників навчання, служителів та їхніх батьків – і це надихає, щоб працювати. Усвідомлюючи, що підлітковий період – переломний момент, хочеться зробити все можливе, щоб молодь приймала правильні рішення.

Вадим Корольчук



Додати коментар

Пожертвувати