Служителі УЦХВЄ в Західній Європі провели конференцію в Берліні

24.09.2017
0
536

З 22 по 24 вересня 2017 року церква ХВЄ у м. Берліні (Німеччина) приймала гостей — старших служителів із інших західноєвропейських країн, де функціонують церкви братерства. Зокрема, на конференцію прибули служителі з Бельгії, Польщі, Чехії, а також делегація з України. Серед спікерів — старший єпископ УЦХВЄ Михайло Паночко та координатор з роботи УЦХВЄ в Західній Європі, єпископ Юрій Веремій. Конференція пройшла під гаслом «Виклики церкві й практичні кроки євангелізації суспільства». 

«Ми мали чудовий час на конференції в Берліні, — розповідає Юрій Веремій. — У п’ятницю, 22 вересня, разом провели вечірнє богослужіння. Наступного дня, у суботу, було братерське спілкування, семінари, молитви, свідчення, проповіді, пророче слово від Господа для кожної країни. А 24 вересня, у неділю, після спільного богослужіння продовжили спілкування за обідом». Особливу вдячність старші служителі братерства висловили пастору Леоніду Козарізу та усій церкві в місті Берліні за працю та гостинність.

Нагадаємо, що попередня конференція відбулася 17-18 червня цього року в столиці Бельгії, Брюсселі. Такі форуми — це можливість для наших віруючих за кордоном (кількість церков братерства там постійно зростає) не лише збагатитися досвідом, але й підкріпитися духовно.

chve.org.ua

 



Додати коментар

Пожертвувати