Стартував проект «Молитва 7:14»

20.08.2020
0
372

Щочетверга у вечірній час священнослужителі УЦХВЄ здійснюють молитву в онлайн режимі за Україну та усіх, хто бажає заявити про свою потребу.

Всеукраїнський проект, який отримав назву «Молитва 7:14», стартував ще на початку серпня. Він є продовженням міжнародного флешмобу UNITE714, в основу якого покладено слова з 7 розділу Другої книги Хронік, вірш 14: «І впокоряться люди Мої, що над ними кличеться Ім’я Моє, і помоляться, і будуть шукати Ім’я Мого, і повернуть зо злих своїх доріг, то Я вислухаю з небес, і прощу їхній гріх, та й вилікую їхній Край!»

Започаткували світовий молитовний марафон пастори США у березні, коли світ переживав початок пандемії COVID-19. Вони прагнули об’єднати церкву в молитві про викорінення вірусу та духовне пробудження світу. Вечірня молитва переросла в міжнародний рух, що об’єднує тисячі церков і мільйони людей в усьому світі.

Проект «Молитва 7:14» в Україні має на меті не просто об’єднати вірян в молитві, але й молитися за їхні особисті потреби. Трансляція молитви ведеться щочетверга на каналі Медіаслужіння УЦХВЄ.

Молитовні прохання можна лишити за посиланням.

chve.org.ua

 



Додати коментар

Пожертвувати