Загинув волонтер Олександр Андреєв

01.02.2023
0
640

26 січня 2023 року від осколкового поранення загинув волонтер, член Хомутецької церкви (Житомирська область) Олександр Андреєв.

20 січня під час чергової поїздки групи волонтерів у Харківську область (Куп’янський район) із гуманітарною допомогою і благовістям їхній транспорт обстріляли. Олександр, який сидів за кермом мікроавтобуса, отримав важке поранення, яке стало смертельним. Лікарі майже тиждень боролися за його життя, але 26 січня служитель помер. Решта волонтерської команди під час обстрілу не постраждала.

«Просимо підтримати в молитві випускницю місіонерської школи «Голосу надії» Дарину Андреєву та її рідних, які зазнали важкої втрати. Її батько Олександр із початку повномасштабної війни активно включився в проект «Словом і ділом», був незамінним працівником, служив на Житомирщині, Київщині, Миколаївщині та Харківщині» — зазначає відповідальний за місіонерську роботу в Житомирській області Сергій Тарасюк.

За словами колег, Олександр Андреєв не просто приєднався до благодійного проекту, а став його невід’ємною частиною. Проповідуючи Боже Слово, молячись за потреби, допомагаючи продуктами, він горів любов’ю й співчуттям до людей.

Похорон відбувся 31 січня в с. Хомутець.

Висловлюємо щирі співчуття дружині, дітям, онукам, а також усій родині та близьким.

 



Додати коментар

Пожертвувати