Засідання Комітету УЦХВЄ

06.03.2020
0
324

5 березня 2020 року в Києві відбулося засідання Комітету УЦХВЄ, де старші служителі затвердили низку рішень щодо організації майбутніх заходів та внутрішніх питань церкви.

Зокрема йшлося про те, що з 13 до 18 квітня, під час великоднього тижня, церкви братерства молитимуться за цілісність України, за захист від впливу гендерної ідеології, а також за богошукання українського народу.

Розпочалося засідання роздумами над Євангелієм, якими поділився старший пресвітер Хмельниччини Ростислав Мурах. «Наше завдання, як пасторів, зробити кожного члена громади служителем», — підкреслив він.

Члени Комітету затвердили проект програми річної звітної конференція УЦХВЄ, що пройде 8-9 квітня. Тема конференції «Вартий працівник своєї нагороди».

Голова Ревізійної комісії Віталій Зозуля озвучив результати перевірки щодо ведення бухгалтерського обліку та документації УЦХВЄ за 2019 рік.

Ще одне питання, на якому священнослужителі зупинилися детально — святкування 100-річчя п’ятидесятницького руху в Україні, зокрема проведення урочистої Академії 22 травня у Києві. Обговорили також реалізацію проекту відкриття 400 нових церков та інші теми.

Завершив засідання старший єпископ Михайло Паночко, який поділився словом настанови, нагадавши братам про правило «трьох Ч» для кожного священнослужителя — чистота, чуйність, честь.

chve.org.ua

 



Додати коментар

Пожертвувати