«Бізнес і церква: точки дотику»
Конференція для бізнесменів

31.05.2021
0
341

29 травня 2021 року на базі церкви «Спасіння» (с. Підгайці, Волинь), відбулася конференція «Бізнес і церква: точки дотику». Організатори — Християнська асоціація бізнесменів за підтримки Департаменту освіти та Руху молоді УХЦВЄ — зібрали підприємців з досвідом і початківців у бізнесі для духовного спорядження та обміну досвідом щодо правильного старту, розвитку та збереження власної справи.

«Конференція на Волині стала важливим етапом взаємодії церкви і бізнесу. Учасники отримали велике благословення через служіння спікерів, які говорили про біблійні основи служіння майном. Під час навчання кожен мав змогу поставити питання, які в церквах, зазвичай, ставити не прийнято. Надіюся, що подібні конференції стануть майданчиком, на якому досвідчені підприємці й початківці у бізнесі налагоджуватимуть комунікацію. Де вони зможуть об’єднати зусилля задля особистісного розвитку й поширення Царства Божого» — зауважив директор Департаменту християн-підприємців Роман Зінчук.

Старший єпископ Михайло Паночко мав слово про покликання підприємців-християн та їхнє служіння у місцевих церквах. Цю тему продовжив директор Департаменту освіти братерства Віктор Вознюк. Про сфери підприємництва, які сьогодні є продуктивними та користуються попитом, говорив голова Християнської асоціації бізнесменів пастор Андрій Мартинов.

chve.org.ua

 



Додати коментар

Пожертвувати