«Щастя поруч»
Табір для молоді 25+

10.06.2021
0
331

31 травня — 5 червня 2021 року молодіжний рух «Щастя поруч» провів на Київщині перший християнський табір для молоді віком від 25 до 38 років. Захід проходив у с. Кийлів Бориспільського району.

Центральною темою табору стало питання побудови стосунків між молодими християнами та створення сім’ї. Майже 30 сестер і братів відпочили та дізналися багато корисної інформації.

Серед спікерів, які служили молоді було подружжя Миколи та Оксани Козел з Білорусі. Вони разом з українськими колегами провели 7 тренінгів на теми: «Міф про ідеальну людину», «Як проявляти любов»,  «Чого хочуть жінки», «Чекати чи шукати», «Як задовольняти потреби коханої людини» тощо.

Щодня молодь мала час для спілкування, зокрема — ввечері біля багаття.

Директор табору Лілія Маковецька каже: «Відбулася просто революція у мисленні молодих людей. Приємно було спостерігати як Боже Слово та Божий порядок оживляють конкретні сфери життя молоді». За її словами, після табору ніхто не залишився таким же, як був до цього.

«Ми всі надихнулися відкритістю молоді та практичним потужним посланням спікерів, — розповідає керівник руху «Щастя поруч» Юрій Кавун. — Надалі плануємо робити такі табори не тільки для України, але й запрошуватимемо молодь з інших країн».

chve.org.ua

 



Додати коментар

Пожертвувати