«Змінюйтесь оновленням вашого розуму»
Робоча зустріч Департаменту освіти УЦХВЄ

29.07.2020
0
400

Тема цьогорічної конференції «Оновлення» базувалася на Рим. 12:2 «Змінюйтесь оновленням вашого розуму, щоб ви пізнавали, що є Божа воля…» У програмі зустрічі, яка тривала в Затоці з 21 по 24 липня 2020 року були семінари, дискусії, робочі наради. Спеціальним гостем став перший заступник старшого єпископа УЦХВЄ єпископ Анатолій Козачок.

Мета робочої зустрічі — прославлення Господа, обговорення важливого проекту Департаменту освіти УЦХВЄ «Оновлення» та, не в останню чергу, відпочинок та спілкування.

Анатолій Козачок виклав семінар на тему «Важливість структури для росту церкви». Служитель продемонстрував головне призначення церковної структури у забезпечені життя, розвитку, управління, можливостей, єдності та впливу на суспільство.

Подружжя медиків Павло та Інна Сидуни презентували семінар «Божа анатомія». Спікери зробили огляд систем організму людини та продемонстрували їхнє образне співвідношення із церковною структурою служіння.

Відбулися панельні дискусії на теми: «Навчання онлайн» та «Оновлення мислення».

Уродженець Нігерії студент Національного університету «Острозька академія» Джефрі Оджо поділився власним свідченням прийняття Ісуса Христа та служіння в Україні.

Традицією відділу освіти вже стала молитва за сім’ї служителів. Дружини працівників освіти отримали подарунки від адміністрації Департаменту.

На завершальному богослужінні відзначили служителів, які протягом звітного періоду написали книги — Богдана Галюка («Незручне запитання») і Василя Гуцала («Твій дім — твоя церква»).

chve.org.ua

 



Додати коментар

Пожертвувати