«Змінюйтесь оновленням вашого розуму»
Робоча зустріч Департаменту освіти

26.07.2021
0
313

З 13 по 16 липня 2021 року в смт Затока Одеської області відбулася щорічна робоча зустріч працівників Департаменту освіти УЦХВЄ.

Тема заходу, як і минулого року, була присвячена проекту «Оновлення» та базувалася на словах апостола Павла: «Змінюйтесь оновленням вашого розуму, щоб ви пізнавали, що є Божа воля» (Рим. 12:2). Програма містила семінари, дискусії, робочі наради, а також відпочинок та спілкування.

Основним спікером був Едуард Сівець, вчитель та викладач з м. Хмельницького, який провів семінари: «Мудрість від Господа» та «Служіння брата-домкрата».

У першому семінарі служитель говорив про три етапи поширення мудрості через християнина. Перший — особистий, він вимагає від віруючої людини повторювати і практикувати отримані від Бога знання. Другий — стати для когось близькою людиною, щоб ділитися думками і чути думки у відповідь. Третій етап — публічність: мудрість має стати відомою для великої аудиторії.

Другий семінар стосувався душеопікунства в церкві. Він містив ряд ознак, що свідчать про надійність основи у служінні душеопікуна. По-перше, це опора: адекватне розуміння і застосування біблійних принципів. Друге — важіль: щирість, любов і доброта. Третє — поступовість: постійність, замість прагнення «всього і одразу». Четверте — співмірність (вантажопідйомність): знання, як обрати правильний час, інструменти та методи допомоги.

Учасники зустрічі продовжили традицію Департаменту освіти і звершили особливу молитву за сім’ї працівників.

chve.org.ua

 



Додати коментар

Пожертвувати