«Служити з ще більшою старанністю»

01.12.2021
0
473

Пишемо вже з Київщини, куди переїхали для служіння в серпні. За три місяці в новій обстановці з’явилися нові знайомства.

Перед від’їздом із Котельви на богослужінні згадували Божі милості, слухали свідчення друзів та знайомих. Розуміємо, що час було проведено не дарма, є плід і буде ще багато попереду — у це віримо. Але зараз — нова сторінка і бажання служити з ще більшою старанністю!

Фастів — один із районних центрів Київської області, близько 45000 населення. До Києва — 60 км. В області лише 48 церков (у Полтавській було 65). Ми приїхали в діючу церкву, де старший пастор передає нам служіння. Маємо щире бажання з Божою допомогою послужити для церкви, міста, області, проголошуючи Євангелію Ісуса Христа.

В обласному об’єднанні усвідомлюють гостру необхідність у місіонерській діяльності, є наміри провести місіонерську школу у лютому 2022 року. Відповідальним за проведення назначили мене. Зараз йдуть підготовчі роботи, формується служительська команда. На жаль, не все так просто, небагато людей готові присвятити себе місіонерському служінню. Але віримо, що відбудеться все, що накреслено у Божому плані. Переїхавши, ми одразу ж зробили випуск газети від помісної церкви для розповсюдження в місті. Разом із церковною молоддю провели євангелізацію на центральній площі. Співали, роздавали запрошення, спілкувалися за чаєм.

При церкві є християнський дитячий садок, в який відвідують 43 дитини, з них — лише троє з християнських сімей. У будівлі церкви також розташований ресторан, в якому працюють люди, які не ходять до церкви. Нам вдалося вперше зібрати персонал ресторану, охорону і працівників дитсадка для знайомства та спілкування. Говорили про християнські цінності в житті та роботі, про місію та служіння. Це була установча зустріч і вже запланована наступна.

У жовтні на євангелізаційне недільне богослужіння запрошували рідних та знайомих. Раділи, що понад 10 людей вперше прийшли до церкви і слухали проповідь Божого Слова.

Минулого тижня були з родиною на Полтавщині, де я передав служіння відповідального за роботу місії. В неділю відвідали рідну церкву, яку мали честь заснувати, на служіння прийшли з нами побачитися знайомі люди, яким ми проповідували.

Діти пішли в нову школу, але, слава Богу, добре влилися в колектив. Переїзд та інші супутні проблеми даються іноді непросто. Багато змін, і ми молимося, щоб вогонь запалений у нашому серці Святим Духом, загорявся в інших серцях, щоб на Київщині відкривалися нові церкви, рятувалися люди. Нехай Бог благословить усіх нас і допоможе бути вірними покликанню.

Вадим Корольчук, Київська область, уривок з листа



Додати коментар

Пожертвувати