Євангелізація «на капоті»

22.11.2019
0
475

Часто відвідуємо районну лікарню у Городенці, заходимо у кожну палату, пропонуємо християнську літературу, молимося та спілкуємося з людьми. Хтось радо приймає, хтось налаштований негативно, але ми все одно несемо Добру Новину.

Відвідуємо села району з проповіддю Євангелія. Приїжджаємо на ринок, вмикаємо християнські пісні через колонку, що живиться від автомобільного акумулятора, виставляємо на капот машини християнську літературу та спілкуємося з людьми. Багато хто цікавиться, спілкується, бере Євангеліє та газети. Так ми відвідали Поточище, Тишківці та Олієво-Королівку. Бувало, люди просто скупчувалися у холодочку, щоб послухати християнські пісні, а по нашому від’їзді — розходились.

Стараємося служити не тільки словом, але й ділами. Нещодавно почали працю в с. Глушків (за 2-3 км від Городенки). Через сільського голову організували роздачу гуманітарної допомоги (одяг, взуття, іграшки). Під час цього заходу лунали християнські пісні, спілкувалися з людьми, дарували християнську літературу для дорослих та дітей. Люди були раді та вдячні.

У теплу пору проводили дитячі євангелізації. Хто проповідує дітям, той сіє відразу в три покоління — у дітей, у їхніх батьків, у бабусь та дідусів, яким вони потім вдома все переповідають. Одним із таких заходів був дитячий триденний табір у с. Стрільче (за 4 км від Городенки). Для його проведення ми запросили команду з Надвірни (Івано-Франківська область). Це був незабутній час служіння: ігри, естафети, біблійні істини, пісні, батут, конкурси для близько сотні дітей. Також була нагода поспілкуватися з їхніми батьками.

У селах Чернятин, Репужинці та Глушків ми провели дитячі майданчики. Нам допомагали гості — Аня та Оксана Козел. Показали сценку про Біблію, провели ряд ігор, конкурсів та естафет. Діти стрибали на батутах та отримали подарунки.

Також провели дитячу євангелізаційну програму у Чернятинському дитячому садку. Діти слухали історію про Закхея від самого ж «Закхея», співали та гралися разом.

У с. Репужинці Городенквського району продовжуємо проводити домашню групу по четвергах та недільне служіння. Зокрема, проводили святкові богослужіння євангелізаційного спрямування. Було свято, присвячене темі «Сім'я», святкове богослужіння на Трійцю. А найяскравішим був — День подяки. Прийшли односельчани, гості з церкви Стецева, що на Снятинщині. Разом співали пісні подяки, проповідували, діти теж підготували коротку програму. А вкінці свята усі спілкувалися та пригощалися солодощами та фруктами. 

Щиро радіємо, що сімейна пара Люби та Івана Ткачуків прийняли водне хрещення.

Нещодавно до нас приїжджали сестри з США. Разом з ними служили в домі для літніх людей с. Тишківці. Сестри ділилися пережитим, словом підбадьорення та співали. Роздали кожному невеличкі гостинці. Також місіонерки відвідали дитячий будинок сімейного типу, де Василь та Світлана Приймаки опікуються десятьма дітьми різного віку.

Провели «Клініку з обстеження зору» у с. Глушків. Прийшли близько 65 людей. Всі вони почули Євангеліє. Глушківці були приємно вражені, адже могли безкоштовно обстежити зір та ще й отримати в подарунок окуляри. Дякуємо Богу за людей, які нас у цьому підтримали та допомогли.                               

Володимир Острик, Івано-Франківська область, уривок з листа

 



Додати коментар

Пожертвувати