Молитви на кульках

01.10.2019
0
874

У минулому листі я писав про служіння в с. Чинадієве у циганському таборі, яке продовжуються досі. З молоддю м. Ковель провели дитячий євангелізаційний табір. Хотіли на стадіоні, та місцева влада не дозволила, а дала в оренду територію лісничого господарства. І це стало найкращим місцем!

Циганські діти — досить проблемні: батьки не вкладають у них правильного виховання, християнських цінностей. Ми старалися передати їм Божу любов, важливість прийняття Ісуса Христа, як свого Спасителя і відмову від усякого гріха. Діти із задоволенням брали участь у іграх, співали пісні, вивчали біблійні історії, молилися молитвою покаяння.

Літніх таборів я чекав із великим нетерпінням. Мені дуже подобається служити дітям. Під час літніх шкільних канікул — це найкращий час. Вперше цього року я мав можливість служити в стаціонарних таборах. День і ніч бути з дітьми: спілкуватися, читати Біблію, гратися, ходити в похід, разом молитися…

В с. Верхнє Висоцьке на хуторі Могушів знаходиться табір «Вітрила надії» Сюди із різних куточків Карпат приїжджають діти, щоб більше дізнатися про Бога і весело провести час. Тема табору «Ісус — мій Маяк».

Я працював із групою хлопців «Морські леви». Щовечора ми цікаво проводили час: читали Біблію, молилися, ділилися свідченнями. Юні хлопчачі серця були відкритими до Бога.

Одного із тижнів було досить холодно. Мій друг і співпрацівник Марк захворів. Я сказав хлопцям, що Марк не може бути з нами через хворобу. Діти дуже засмутилися. І хтось згадав історію про зцілення зі свідчень, якими ми ділилися вечорами. Уся команда вирішила молитися за свого наставника. Зібравшись разом, стали на коліна, взялися за руки і попросили в Бога здоров’я для Марка. Після молитви пішли на обід. На диво, Марк став повністю здоровим. Радості дітей не було меж! Бог так швидко відповів на щиру дитячу молитву.

Хоча табори закінчилися, але служіння дітям продовжується. Із п’ятьма хлопцями я продовжую спілкуватися в соціальних мережах. Один із них, Влад — заходив до мене в гості.

Також провели три трьохденні пришкільні табори в селах Тухля, Карпатське, Нижнє Висоцьке. Теми табору: «Послання від Бога» (с. Тухля, с. Карпатське), «Бог — реальний» (с. Нижнє Висоцьке). Завдяки цим темам діти дізналися про зв’язок з Богом через молитву і Біблію, а також про те, що є причиною втрати спілкування зі Спасителем.

Цього року особливим компонентом програми літніх таборів було символічне відправлення дитячих молитов у небо на гелевих кульках. Це давало надію кожній дитині отримати відповідь від Небесного Батька.

Продовжується євангелізаційна праця в м. Сколе: на ринку роздаємо християнську літературу, проповідуємо Добру Новину.

Рувім Кузьмін, Львівська область, уривок з листа



Додати коментар

Пожертвувати