Свята вода

28.02.2021
1
455

За ці роки тисячі людей почули про Христа. Праця продовжується, ми не зупиняємося, ідемо в села. Уже навіть не рахуємо, скільки роздали християнських газет, календарів, Євангелій, бо неможливо їх порахувати. Якщо на початку було важко, бо нас мало знали, то зараз знають майже всі. Зараз по можливості допомагаємо малозабезпеченим сім’ям, пенсіонерам, людям з інвалідністю. Купуємо для них продукти, одяг, взуття.

У святкові дні пройшли багато сіл з різдвяними піснями та благовістям. Майже всі приймали нас з радістю. Але дуже часто наше життя, вчинки набагато більше говорять за слова. Під час свят стався цікавий випадок. Ми з сусідами живемо дуже добре, стараємося завжди чимось допомогти. Помітили, що одна наша сусідка вже років 5 поспіль на Водохреща набирає у нашому колодязі воду. Спочатку не звертали на це увагу, а потім стало цікаво — чому саме в нас? Жінка відповіла: «Ваша вода цілий рік стоїть і не псується, я й до батюшки не піду святити, бо вона у вас і так свята». Ми посміхнулися, але разом з тим стало приємно на душі, що люди бачать Бога в нас.

А нещодавно в чоловіка цієї ж сусідки стався інсульт, ми запитали чи можемо за нього помолитися, вони погодилися. І Бог почув молитву! Після інсульту чоловік не міг говорити, а зараз вже і говорить, і ходить. Ми помітили, що його відношення до нас дуже змінилося.

Дякуємо Богу за те, що Він вибрав нас бути світлом для цієї місцевості. Останнім часом до нас стали приходити багато людей з проханням за них помолитися. Бачимо, що це результат Божого. Але минули роки праці і молитов, перш ніж це здійснилося. Не раз не раз опускалися руки, та ми знали, що за нас моляться, Бог давав сили, і ми йшли далі. І продовжуватимемо йти з Божою допомогою!   

Катерина Степанюк, Полтавська область, уривок з листа



  • Комментарий был удален.
    1. Додати коментар

      Пожертвувати