Важлива і необхідна праця

01.12.2021
0
451

Окрім того, що я звершую пастирське служіння в «Церкві Христа Спасителя» м. Суми, стараюся бути активним у євангелізації та справах милосердя. Цього літа з молоддю нашої церкви провели ряд євангелізаційних заходів для дітей у місті та в деяких селах Сумського району. Всього ці заходи відвідали понад 300 дітей, а також їхні батьки. Це гарна можливість сіяти в серця Боже Слово та служити людям.

Нещодавно мали нагоду провести зустріч для студентів професійного училища №11 в Сумах. Спілкувалися про біблійні цінності. Для усіх сиріт училища подарували продуктові набори. Також у цьому закладі я проводжу для студентів виховні години.

Через неділю ми їздимо в с. Улянівка, де допомагаємо місцевим місіонерам. Також проводимо домашню групу в с. Коршачина, за яку я відповідальний. Запрошуємо людей, працюємо над тим, щоб і в цьому селі зростала церква. Паралельно працюємо з дітьми, проводимо для них біблійні уроки. В цьому ж селі староста запросив нас на день села, де ми читали Боже Слово, співали християнські пісні, служили дітям.

Провели дитяче дозвілля для вихованців інтернату м. Суми. Це був особливий час, коли ми могли спілкуватися з дітьми не тільки разом, але також з кожним індивідуально.

12 вересня в нашій церкві мали свято — відкриття нового дому молитви. На цей захід ми запросили багато людей, разом раділи та прославляли Господа.

За кожної нагоди стараюся спілкуватися з людьми про Ісуса Христа. Наприклад, часто спілкуюся зі своїми сусідами. Недавно деякий час працював у лісництві, щоб підзаробити. Теж була нагода благовістити іншим працівникам.

У цю неділю на богослужінні нашої церкви покаялася одна жінка, якій я ще років 10 тому свідчив про Ісуса Христа. Приємно бачити плоди своєї праці і Божої дії в серці людини.

Немало часу доводиться працювати фізично — не тільки у нашій церкві, а й в інших. Нещодавно допомагав будувати дім милосердя в с. Ямпіль, а перед цим — в с. Краснопілля. На прохання директора інтернату в с. Грунівка допомагав будувати приміщення, яке має служити для вихованців. Це також важлива і необхідна праця для поширення Божого Царства.

Федір Скулінець, Сумська область, уривок з листа



Додати коментар

Пожертвувати