Бог необмежених можливостей

31.01.2020
0
457

При закінченні року приходить час переосмислення та підсумків того, що зробили.

Ми мали нові можливості для служіння людям. 4 листопада 2019 року відбулися заходи на запрошення працівників Центру пробації. Зустрічалися з людьми, які стоять на обліку в центрі, зі студентами ПТУ, а також із учнями старших класів. Говорили про переваги здорового способу життя, про шкідливість залежностей, про те, що Бог прощає і дає звільнення. 19 листопада провели профілактичні заходи в школах Котельви. Про своє життя розповіли чоловіки, які зараз є керівниками реабілітаційного центру.

17 листопада нас відвідав гурт «Сіль землі» з Волині. Хлопці не лише співали, але й щиро розповідали про свою любов до Бога та радість християнського життя.

Продовжуємо співпрацювати з територіальним центром. Мали декілька зустрічей з пенсіонерами, одна з них була приурочена до Міжнародного дня людей з інвалідністю. А 7 грудня в церкві провели зустріч для людей з інвалідністю. Таку зустріч проводили вперше, тому мали нагоду познайомитися з новими людьми. Говорили про те, що кожна людина за великим рахунком має обмежені можливості, але радісна новина в тому, що у Бога — необмежені можливості. Закликали людей шукати допомоги в Бога. На завершення подарували кожному календар на 2020 рік та продуктовий набір. Люди розчулено прощалися, дякували за увагу та добре слово. Вже наступного дня четверо людей прийшли на недільне богослужіння.

Продовжуємо працювати з дітьми в клубі «Коло друзів», який проходить щосуботи. Діти вчать вірші та пісні, щоб взяти участь у служінні. Хоча вони відкриті й щиро приймають Боже Слово, та школа й друзі часто збивають їх. Велике підбадьорення — коли бачиш зміни в поведінці дітей, коли вони розповідають, що Бог чує їхні молитви.

Молимося за кожну людину, яка приходила до церкви, з якою спілкувалися про Бога.

Петро Устимчук, Полтавська область, уривок з листа

 



Додати коментар

Пожертвувати