З'їзд для невоцерковленої молоді

31.01.2019
0
446

На Різдво до нас приїжджали друзі з Рівненщини — молоді брати та сестри. Використовуючи таку можливість, ми разом із ними вітали жителів села, дарували календарі та газети. Люди радо приймали нас, пригощали різними солодощами.

На наш подив, коли запропонували в районній лікарні заспівати хворим людям різдвяну пісню, лікарі дали згоду. А в хірургічне відділення самі запросили, навіть без нашої ініціативи. Ми бачили, що людей торкалося Боже Слово, навіть одна бабуся захотіла покаятися перед Богом.

Нещодавно розпочали служіння з молоддю, з підлітками. Ми організували з'їзд для неоцерковленої молоді нашого району в одному із сіл, в домі, де проводяться зібрання. Запросили через соцмережі, когось особисто, привезли бажаючих. Усього з'їхалося 14 підлітків. Провели вечір-спілкування. Зокрема, ми поставили їм запитання: «Чи вірите ви в Бога?» Вони відповіли, що вірять. Тоді ми попросили, щоб кожен розповів випадок із свого життя, коли вони побачили, що Бог дійсно є. Підлітки розказували, як Бог допомагав їм у різних життєвих ситуаціях. Хтось, не вивчивши урок, переживав і молився, щоб учителька їх не запитала. Хтось затримався в друзів і молився, щоб батьки затрималися на роботі, щоб не сварили. Можливо ці свідчення не надто вміщаються в церковні рамки, але головне — були обставини, в яких вони кликали до Бога, і бачили відповідь, усвідомлюючи, шо Він дійсно є і відповідає. Ми самі дивувалися з їхніх розповідей, тому що ці підлітки ніколи не відвідували церковних богослужінь. Ми й не сподівалися, що вони так щиро відкриються. Також ми разом співали, пригощали попкорном, розказували про Бога, Який робить життя щасливим і цікавим. Молоді сподобалася ця зустріч. Хочеться, щоб вони пізнали Господа, як свого особистого Спасителя.

Ігор Фісенко, Чернігівська область, уривок з листа



Додати коментар

Пожертвувати