«Зміцнюйтесь у доброму слові та ділі»
Конференція місіонерів Житомирщини

08.04.2024
0
983

4 квітня 2024 року на базі церкви «Світло Євангелії» (с. Хомутець) відбулася обласна місіонерська конференція, яка зібрала керівників та місіонерів «Голосу надії» та «Доброго самарянина». Напередодні відбулися регіональні зустрічі з місіонерами, де обрали нових відповідальних за місіонерське служіння в регіонах та їхніх помічників.

Керівник департаменту місій та директор «Голосу надії» Микола Синюк звершив молитву за новообраних регіональних відповідальних. «Ми мали гарний час, щоб разом помолитися, поділитися досвідом. Ціль одна — поширення Божого Царства на Житомирщині. Потрібно продовжувати служіння, шукати нових працівників» — зауважив Микола Синюк.

«Я вдячний Господу, що Він працює через молодь на Житомирщині, дякую служителям, які підтримують молодих людей і заохочують їх працювати, щоб у кожному населеному пункті була церква» — зазначив директор місії «Добрий самарянин» Ростислав Боришкевич. Він також звершив молитву за місіонерів та їхні потреби.

Звертався до місіонерів і заступник директора «Голосу надії» Євген Мельничук. Відповідальний за місіонерське служіння в Житомирській області Сергій Тарасюк ділився словом про вимоги та сподівання в місіонерстві. «Дякую Богу за місіонерів та служителів, які підтримують та благословляють нас. Молимося і віримо, що праця в нашій області буде розвиватися та розширятися» — сказав він.

Служителі ділилися словом і запалювали молоде покоління для благовістя. «Нашою основною ціллю є не будівництво нових домів молитви, наша ціль — спасенні душі» — ця теза стала своєрідним лейтмотивом заходу. Музичним співом впродовж дня служив гурт із смт Черняхів. Заступник старшого пресвітера УЦХВЄ Житомирської області Ярослав Шут звершив конференцію словом підбадьорення і наставлення.

5 квітня Микола Синюк та Євген Мельничук разом із Сергієм Тарасюком відвідали вісім населених пунктів, де несуть служіння місіонери «Голосу надії». Спілкувалися, радилися та молилися за працівників на місцях. Зокрема, побували на молитві, на яку приходять матері та дружини військовослужбовців у Брусилові.

 

 



Додати коментар

Пожертвувати