20 років реабілітаційному центру «Благодать»

18.06.2024
0
249

15 червня 2024 року в с. Сем’янівка Полтавської області відбулося ювілейне богослужіння, присвячене 20-річчю центру соціальної реабілітації «Благодать» церкви «Нове життя» м. Полтава. На святковому зібранні були присутні випускники центру, служителі з різних церков області, зокрема, старший пресвітер Михайло Роман, та інші гості.

Валерій П’ятигора, відповідальний за соціальну працю центру «Благодать», коротко пригадав історію служіння. За 20 років праці пройшли реабілітацію понад 500 осіб. Приймали всіх, хто потребує підтримки й допомоги, з Полтавського району і не тільки.

Через віру в Бога та спільну працю багато людей звільнилися від алкогольної та наркотичної залежності, нецензурної лайки. Зрештою вони знайшли роботу та повернулися до повноцінного життя в соціумі. За підрахунками служителів, колишніми підопічними центру було створено більше 20 нових сімей, в яких народилося 30 дітей. «Бог справді змінює людей» — кажуть працівники благодійного закладу.

Члени реабілітаційного центру самі ведуть господарство, садять город, облаштовують будинок. У селі їх знають уже не як «пропащих», а як «віруючих» та працьовитих людей. Сусіди звертаються за допомогою і дякують за підтримку.

Богослужіння пройшло у щирій та відкритій атмосфері. Звучало багато привітань і слів побажання. Особливою була молитва вдячності Господу за пройдений шлях. «Дякуємо усім, хто протягом цих років молився і матеріально підтримував наше служіння Господу і людям. Віримо, що наступні роки будуть наповнені Божою силою і веденням для спасіння нових душ для Ісуса Христа!» — каже Валерій П’ятигора.



Додати коментар

Пожертвувати