Благодійна акція для підопічних служби пробації

09.08.2020
0
298

У період з 17 липня до 6 серпня 2020 року столична церква «Альфа» провела благодійну акцію для людей, що знаходяться під наглядом департаменту пробації (державна служба, що опікується засудженими, котрі відбувають покарання не пов’язане з позбавленням волі). 9 волонтерських команд, які складалися здебільшого зі служителів церкви та працівників пробації, відвідали 60 підопічних служби у Києві та області.

Здебільшого, на пробацію потрапляють люди, які перебувають у складних життєвих обставинах. Учасники акції передали їм продуктові набори, подарунки для дітей, котрі спакували згідно з віком та статтю — окремо хлопцям і окремо дівчатам. А благодійний фонд «Східноєвропейська гуманітарна місія» передав через волонтерів Біблії.

«Ми хотіли не просто порадувати цих людей подарунками, але й благовістити їм про Спасителя. Говорили про християнські принципи та цінності, про стосунки у сім‘ях, про взаємини з батьками та про відповідальність за свої вчинки», — говорить В’ячеслав Когут, директор соціального департаменту УЦХВЄ.

Служитель висловив надію, що акція залишить відгук у серцях учасників та адресатів.

chve.org.ua

 



Додати коментар

Пожертвувати