Нарада Департаменту сімейного служіння

30.06.2021
0
311

24 червня 2021 року в головному офісі УЦХВЄ відбулася нарада Департаменту сімейного служіння. Йшлося про два нових навчальних проекти: «Дошлюбне консультування» та «Значимий шлюб», які планує реалізувати Департамент.

«Мета проектів — залучити до служіння більше християн, які зможуть використати отримані знання для збудування власної сім’ї і навчання інших. Це мають бути люди, здатні створити свою команду сімейного служіння у церквах на місцях», — зауважила Злата Печоркіна, керівник «Школи подружнього життя», яка разом з чоловіком Олександром займається сімейним служінням у Полтавській області.

Щодо критеріїв набору на обидва навчальні проекти, зазначається, що це мають бути люди, які відбулися у сімейному житті та мають бажання розвивати сімейне служіння в місцевій церкві.

«Ми задоволені тим, що маємо єдність і спільне бачення щодо розвитку. Хоча наш Департамент відносно молодий, і ще не у всіх областях сформувалися команди, справа рухається. Ми маємо бажання, щоб сімейне служіння було корисним не тільки для членів церкви, але й для всіх людей у населеному пункті, де є церква. Саме тому кваліфікована підготовка сімейних консультантів настільки важлива», — сказав директор Департаменту Володимир Бричка.

Цього року навчання служителів сімейного напрямку планується провести у двох регіонах України — Південному та Західному. Місце та дати проведення навчання уточнюватимуться.

chve.org.ua

 



Додати коментар

Пожертвувати