Помер Олександр Степанюк

14.03.2022
0
672

Багаторічний місіонер «Голосу надії» пастор Олександр Степанюк народився 29 жовтня 1969 року в с. Луків Рівненської області. 20 років тому, ставши місіонером, він із сім’єю приїхав у м. Глобине Полтавської області. Організував церкву, побудував дім молитви. Сьогодні там нараховується 105 членів церкви, 200 дітей.

Крім того місіонери служили в навколишніх селах. У Градизьку, Пустовійтовому, Кринках вони придбали будинки під доми молитви, зробили ремонт, заснували церкви. У селах Воровське, Ударнік, Горби, Гаївці проводили домашні групи для людей, які навернулися до Бога. Останнім часом також почали працю в с. Погреби, навіть придбали приміщення для богослужінь.

Олександр Степанюк був відповідальним за місіонерів, які служать у вищезгаданих селах, координував їхню роботу. Також був заступником старшого пресвітера області і відповідальним за регіон, до якого входять Глобинський, Семенівський та Хорольський райони. Постійно відвідував місцеві церкви.

14 березня 2022 року життя служителя раптово обірвалося. Дружина розповіла, що в цей день чоловік поїхав до міської ради взяти адреси людей, які потребують гуманітарної допомоги. Повернувся додому, щоб забрати приготовані пакунки. Зайшов до кімнати, а через короткий час дружина виявила його на підлозі без ознак життя. У швидкій допомозі зазначили, що смерть була миттєвою. У служителя залишилося четверо дітей.

Похоронне служіння планується на 15 березня у церкві с. Глобине.

Місія «Голос надії» висловлює щирі співчуття родині та друзям Олександра Степанюка та глибоко сумує разом із ними з приводу непоправної втрати.

 

 

 

 

 

 



Додати коментар

Пожертвувати