Рукопокладення Петра Приходька
на пресвітерське служіння

22.11.2019
0
522

10 листопада 2019 року в с. Андріївка Бердянського району Запорізької області відбулося рукопокладення на пресвітерське служіння Петра Приходька, який є відповідальним за місіонерську працю «Голосу надії» в Запорізькій області. Рукопокладення звершували місцеві служителі, зокрема старший пресвітер Запорізького об’єднання церков Андрій Лисенко, а також директор місії «Голос надії» єпископ Микола Синюк.

Розповідає Петро Приходько: «У 2012 році я разом з дружиною і трьома дітьми приїхали в с. Андріївка для місіонерської праці, благовістя. Починали з того, що роздавали Євангелії, християнську літературу, допомагали людям похилого віку, служили в геріатрії, надавали духовну допомогу і матеріальну по можливості. Через чотири роки придбали будинок молитви, у тому ж році було перше хрещення. На сьогодні наша «Церква Божого спасіння» налічує 9 членів, приходять односельчани. Маємо гарну співпрацю з сільською радою, яка звертається до церкви за допомогою, зокрема, духовною. Наприклад — провести бесіду з сім'ями, які потрапили в скрутні життєві обставини».

«Цікавою є історія придбання цього дому молитви, — каже заступник директора місії «Голос надії» Євген Мельничук. — Приїхав з США Андрій Семенюк, привіз 5000$ пожертви від одного брата, який сказав: «Я хочу, щоб в Україні, в якомусь селі придбали дім молитви. Коли ми прибули в Андріївку до Петра Приходька, який якраз шукав приміщення для богослужінь і приїхали дивитися цю хату, власник сказав: «Продаю за 5000$!» Ось так Бог влаштував цю справу!»

«Місіонери «Голосу надії» вже тривалий час, а саме з 1999 року працюють в Запорізькій області, — зазначає заступник директора місії Віталій Оніщук. — Починали з Гуляйполя, Пологів, а сьогодні також поширили служіння у південно-східній частині області. Регіон загалом досить не простий у плані благовістя, але, дякуючи Бог, справа йде — будуються доми молитви, навертаються до Бога люди. Ми дуже вдячні усім, хто молитовно і матеріально підтримує служіння в цьому регіоні. Нехай Бог віддасть вам сторицею!»



Додати коментар

Пожертвувати