Відкриття місіонерської школи

27.09.2023
0
476

26 вересня 2023 року в Сколе відбулося відкриття чергової місіонерської школи. Вона готуватиме майбутніх співпрацівників «Голосу надії» та «Доброго самарянина». Цьогорічний набір становить 15 осіб з різних регіонів України.

Благословляли студентів на плідне навчання директор школи Іван Онисів, директор «Голосу надії» Микола Синюк та його заступник Євген Мельничук, директор «Доброго самарянина» Ростислав Боришкевич та його заступник Степан Комар, а також регіональний заступник старшого пресвітера Волині Віталій Рощина, відповідальний за місіонерську працю у Львівській області Валерій Голінець та інші служителі.

«Хотілося б сьогодні бачити переповнену залу, але так було завжди — жнива великі, а працівників мало… Тим не менше, сподіваюся, цей невеликий початок дасть рясні плоди» — зауважив у своєму вступному слові Микола Синюк.

«Завдання кожного християнина — виявляти Божу славу, бути світлом для світу та сіллю землі. До цього, я вірю, горить ваше серце! І прикладом для нас є Ісус Христос» — сказав у своєму виступі Віталій Рощина.

Ростислав Боришкевич нагадав присутнім уривок із Євангелії від Матвія 28:19-20. «Даючи повеління проповідувати Євангелію, Ісус Христос обіцяв бути з нами до кінця віку. Якщо ви покладатимете свою надію на Нього, то я знаю, що посоромленими не будете. А будете бачити славу Господню і чудеса Господні!» — наголосив він.

Впродовж урочистого відкриття, пресвітери і місіонери ділилися словом та настановами, служили співом, а насамкінець гаряче молилися за студентів місіонерської школи.

 



Додати коментар

Пожертвувати