«Лідерський подкаст пророка Іллі»
Молодіжна конференція УЦХВЄ

04.10.2021
0
329

«Лідерський подкаст пророка Іллі» — під такою назвою Рух молоді УЦХВЄ провів конференцію «Елементи лідерства». Захід, що пройшов 25-26 вересня 2021 року, об’єднав близько 400 молодих людей з усіх областей України.

Відкрив конференцію керівник Департаменту молодіжного служіння УЦХВЄ Іван Білик, який побажав молоді зберігати вогонь у серцях, аби не втратити мотивацію до служіння».

Протягом двох днів учасники конференції відвідували секції й семінари на теми лідерства. Також відбулася панельна дискусія за участю обласних молодіжних керівників.

Серед спікерів, які служили молоді був перший заступник старшого єпископа УЦХВЄ Анатолій Козачок з проповіддю «Ціна благословення» Служитель закликав присутніх слідувати за Богом, а не за натовпом. Також словом служив директор Департаменту освіти Віктор Вознюк, а також служителі Валентин Ярошенко, Едуард Сівець, Олег Богомаз. Дослідник історії п’ятдесятництва Дмитро Коваль провів семінар на тему «Зразки лідерства і управління церковними спільнотами в середовищі п’ятидесятників 1930-х років».

chve.org.ua

 



Додати коментар

Пожертвувати