«Євангелія для всіх!»
Конференція благовісників УЦХВЄ

28.02.2020
0
312

21-22 лютого 2020 року в домі молитви церкви «Благодать», що в Софіївській Борщагівці під Києвом пройшла конференція благовісників УЦХВЄ. Гаслом було: «Євангелія для всіх!»

Ще у п’ятницю до «Благодаті» почали з’їжджатися євангелісти з усіх областей України — близько 80 служителів, пасторів та євангелістів. Служителі спілкувалися, підсумовували результати праці разом з директором Департаменту благовістя Олександром Попчуком.

Після вечері учасники конференції взяли участь в загальному вечірньому богослужінні місцевої церкви. Співом служив гурт «Авен Єзер» з Рівного у першому складі.

Зокрема, Костянтин Кучерян, відповідальний за служіння благовістя в румунських церквах Чернівецької області, розповів про молитовний марафон з 10000 молитовників за успіх проповіді Євангелія в Україні.

Директор департаменту Олександр Попчук зазначив: «Нам багато чого треба для життя і праці, але що найголовніше? Сила Духа Святого! Хто такий місіонер? Це — християнин будь-якого рівня, у котрого серце горить, якого Святий Дух спонукає рятувати людей». Він також засвідчив, як Бог чудово зціляє по молитві —навіть від раку. Служитель розповів історію власного одужання.

Після цього  була щира молитва за зцілення з оливопомазанням, а також молитва за хрещення Святим Духом. Бесіду з делегатами конференції Олександр Попчук провадив до пізньої ночі, зокрема, говорили про те, як саме досягти успіху в євангелізації.

22 лютого конференція благовісників продовжила роботу о 10-й ранку. Розпочав служіння пастор церкви «Благодать» Андрій Мартинов. Проповідували старший пресвітер Херсонської області Олександр Бабійчук, представник  Департаменту освіти УЦХВЄ Віктор Котяш.

Упродовж робочого дня було дві презентації служінь благовісників, у тому числі з використанням радіо, телебачення, газет, буклетів, брошур, біл-бордів, інтернету та різнобічної вуличної євангелізації.

Старший єпископ УЦХВЄ Михайло Паночко у своїй проповіді зазначив: «Народ Божий покликаний проповідувати Слово Боже! Ніякі трагічні події, катаклізми, політичні інсинуації не в силі скасувати Божого Слова. Ми — нове творіння у Христі Ісусі, але чи готові виконати доручення свого пастора та начальника?»

Після обіду проповідував перший заступник старшого єпископа Анатолій Козачок. «Логіка Христа — безумовна любов, саме до неї кличе нас Господь. Коли я усвідомлюю безумовну любов Божу, я зможу донести її ближньому» — зазначив він.

Вуличний благовісник Олександр Курченко свідчив про своє служіння, як Бог спонукав його робити нагрудні плакати із написами Слова Божого і виходити в людні місця. На сьогодні євангеліст пройшов майже всю Україну, також багато країн Західної Європи.

Геннадій Андросов, chve.org.ua

 



Додати коментар

Пожертвувати