Інструкція до благословення

Коли Бог дає благословення, то разом із ним дає слово, яке регламентує, як цим благословенням користуватися. Якщо людина користується благословенням не відповідно до сказаного слова, воно з часом принесе їй серйозні проблеми.

31.01.21
0
80

Три настанови Різдва

Бог може використовувати людей влади для того, щоб управляти певними обставинами. Бог знає час, знає, коли, де і що має відбутися в нашому житті. Бог діє надприродно, для Нього немає нічого неможливого.

22.12.20
0
106

Храм — це Божа криниця

Храм — це та Божа криниця, де спрагнений може напитися. Це те місце, де є духовна пожива. Христос каже: «Я хліб, що з неба зійшов». І нехай наші храми будуть місцем, де ми зможемо вилити свою душу перед Богом у молитві й будемо почуті Ним.

30.11.20
0
67

Джерело і канал

Самсон — чоловік, який володів надприродною фізичною силою. У нього був конфлікт з филистимлянами, тож вони шукали його, щоб помститися. Самсон заховався біля одного з юдейських міст. Филистимляни прийшли великим табором...

31.10.20
0
107

Великий зиск — то благочестя

Близько 2000 років тому ці слова написав апостол Павло своєму духовному синові Тимофію. Згодом він знову пише до нього вже інші слова: «Настане бо час, коли здорової науки не будуть триматись, але виберуть вчителів, щоб вони їхні вуха влещували».

31.08.20
0
265

Пожалій себе!

Світ боїться проблем і намагається їх уникнути. Люди хочуть прожити комфортно, гламурно, без будь-яких труднощів. Люди хочуть як туристи йти в Боже Царство. Але коли ми дивимося на апостолів, на Господа, то далеко не таким був їхній шлях...

31.07.20
0
261

«Мир вам!», або Порушення карантину

Поки що засуви карантинів, замки ізоляції, поки що захисна маска на обличчі, але – «Мир вам, Христос Воскрес!» Він приходить коли згущується морок відчаю, вечір страху, Він приходить незважаючи на всі перешкоди – Він Володар світу!

19.04.20
0
376

Ліки від депресії

Нині, коли у всьому світі набув поширення коронавірус і в багатьох країнах запроваджено карантин, люди в паніці закуповують продукти і багато хто перебуває в депресивному стані. Де ж знайти ліки від пригнобленого духа? Як перемогти депресію?

31.03.20
0
268

Голос Різдва

Завданням новонародженого Ісуса було — вирости, змужніти, досягнути визначеного віку і почати — говорити! Раніше Отець говорив через пророків, але, раптом — Він вирішує змінити стратегію і говорити через Сина!

26.12.19
0
251

Молоде вино і старі міхи

У цій притчі нове вино — це не молодь, а старші люди — не старі міхи, як часто тлумачать. Можуть бути старі люди — як нове вино, і молоді — як старі бурдюки. Проаналізуймо, що мав на увазі Христос, кому він це сказав, у якому контексті, за яких умов.

30.11.19
0
747
Пожертвувати