Страх Божий

Немає на землі людей, які б не відчували страху. Але щоб страх цей був конструктивний для нас, ми повинні обрати той, який угодний Богові. У Біблії сказано: «Страх Господа чистий, він навіки стоїть» (Пс.18:10).

31.03.19
0
61

Пізнання Бога через успіх і біль

…Риболовля була невдалою. Усю ніч — раз по раз невід то поринав у темну глибінь, то знову піднімався над поверхнею води. Уже несила було триматися за бортом човна, а руки горіли від намоклих слизьких мотузок.

27.02.19
0
118

Служіння Богові через професію

У нинішній церкві виникла тенденція відділяти роботу, навчання, спілкування, особисте життя, родинні стосунки й служіння Богові. Життя стає схожим на окремі коробочки з певним вмістом. І в кожній із них ми проявляємося по-своєму. Але так не повинно бути.

30.01.19
0
71

Слово, яке передує чудесам

У Христа все було, на перший погляд, просто. Він знав сутність людини, знав широту, висоту й глибину, але завжди починав із проповіді — з того, що говорив до людей. Багатолюдні й широкомасштабні зібрання Ісуса Христа не починалися з чудес і знамен.

30.01.19
0
204

Про Дорогу й бездоріжжя

У ці святкові дні запрошую пороздумувати над словами Ісуса Христа: «Я є Дорога, Правда і Життя». Навряд чи є більш вагома цитата Святого Писання, яка б так чітко, сконцентровано й конкретно давала відповідь на питання філософських умів усіх часів.

27.12.18
0
92

Великий День народження

Народження Ісуса Христа – причина безмежної радості. Ангел сказав пастухам: «Я звіщаю вам велику радість», і ми не сумніваємося, що він і сам радів. Його радість від Благої Звістки розділило з ним і «численне воїнство небесне»!

27.12.18
0
66

7 кроків до успішного місіонерського служіння

Запитайте себе, що зміниться у вашому житті та служінні через п’ять років, окрім того, що ви станете на п’ять років старшими? Яким воно буде? Звісно, ми не можемо всього передбачити, але, погодьтеся, що від рішень, прийнятих сьогодні, багато що залежить.

27.12.18
1
259

П’ять порад для реалізації покликання

Є такий вид спорту — біатлон. Спортсмени мають швидко бігти на лижах, потім влучно стріляти. Але є ще одна важлива здібність, необхідна для успіху — учасник змагань має бути морально сильним, щоб надолужувати штрафні кола в разі промаху.

30.08.18
0
252

Між Божим царством та ідолами

Неможливо служити двом панам. Бог — ревнитель. Він не буде чекати в черзі на Свої півгодини, які ти Йому вділиш, після поклоніння власним ідолам. Чому нам іноді здається, що ми можемо служити і Богу і ідолу? Це неможливо.

30.08.18
1
116

Шлях до смирення

Мабуть, смирення – така чеснота, яка найбільш важко дається християнинові. Здається, легше віруючому щедро жертвувати чи в поті чола бути задіяним в якомусь служінні...

20.08.18
0
93
Пожертвувати