За межею Інстаграму

Світ вражає нова епідемія — епідемія Хвастограму, тобто бажання людини показати себе не тим, ким вона насправді є. Молодь, а то й цілком зрілі люди витрачають останні гроші заради «понтів» — і виставляють свої фото, чекаючи якомога більше «лайків».

22.12.20
0
67

«Так бо Бог полюбив світ»,
або Як виглядає любов

Історія Різдва починається з любові. Ні, ми не маємо на увазі любов Йосипа та Марії, а любов Вічного Бога Отця до грішного людства. Саме так — Його любов до нас була причиною народження Ісуса Христа на цю землю!

22.12.20
0
87

Різдво з усім світом

16 листопада 2017 року уряд проголосував на користь внесення до Трудового кодексу 25 грудня як Різдва. Таким чином народні депутати запропонували українцям відзначати народження Ісуса Христа двічі на рік — 25 грудня та 7 січня.

22.12.20
0
68

Новий рік по-новому!

Що ж насправді нове з’являється в ніч із 31 грудня на 1 січня нового року? Як правило — новий головний біль після гостювання, нові проблеми з шлунком, якщо не попильнували за столом, нова дата на календарі, а все решта — без особливих змін.

22.12.20
0
80

Читаю, щоб жити

Найбільший обман сатани, замаскований під одну з причин, щоб не читати Біблію, звучить так: «Я згрішив, тому зараз не можу тримати в руках Святу Книгу...» Правда в тім, що саме тоді вона буде найбільш потрібною.

22.12.20
0
71

Чи чекаєте ви Різдва?

Кожна дитина прагне жити щасливо: у сім’ї, у достатку, у любові, у мирі та злагоді. Але для багатьох людей таке життя – лише мрія... Нехай голос надії відгукнеться в кожній українській сім’ї та зокрема в кожному серці!

22.12.20
0
56

8 ідей, якими християнство змінило світ

Із приходом Христа людство не тільки отримало шанс на спасіння. Боговтілення і трирічна проповідь Спасителя у Святій землі збагатили людей цілою низкою переможних ідей, завдяки яким вони стали добрішими, світлішими і чистішими.

22.12.20
0
43

Поради тим, хто захворів на COVID

Щодня ми чуємо щораз більші цифри захворюваності на коронавірус. Дехто байдуже махає рукою, а дехто піддається неймовірному страху. «Вважаю, що роздута паніка в результаті принесе більше проблем, ніж сам коронавірус» — каже лікар Павло Сілковський.

30.11.20
0
136

Мир вам!

«Мир вам!» — у свій час Господь Ісус проказав ці прості, але сильні слова привітання своїм учням, які зібралися в горниці. Вони двері замкнули через страх перед юдеями. Усі їхні надії розбиті. Усе, на що розраховували, просто розвіялося, як дим...

31.10.20
0
183

Чому Господь не відповідає на молитви?

«Чому Господь не відповідає на мої молитви. Хіба Йому шкода чи хіба я прошу чогось поганого?» — часто запитують ті, хто зіштовхнувся з серйозними викликами або просто хоче покращити певні сфери свого життя. Насправді ж Бог не мовчить.

31.10.20
0
70
Пожертвувати