Таксі-благовістя

У певний момент мені прийшла ідея влаштуватися на роботу у Яндекс-таксі, оскільки там гнучкий графік, який я міг суміщати з усіма служіннями, які виконую. А потім я почав своє служіння й там.

31.07.21
0
5

«Моя мотивація – любов до Бога»

​Олександр Устимчук – пастор-місіонер місії «Голос надії». Народився 5 травня 1968 року в с. Борбин Млинівського р-ну Рівненської області. Із 1993 року разом із дружиною Галиною служить у м. Конотоп Сумської області.

31.07.21
0
4

«Дякую Богу за місіонерів «Голосу надії»

Я сердечно дякую Господу за тих місіонерів, через яких я пізнав Бога. Мені не зрозуміти, як батьки відпустили своїх дітей, як вони наважилися залишити прекрасні будинки, великі церкви й поїхати в чужу країну...

31.07.21
0
6

Найкращий час у житті

Народилася я в невеликому селищі Варва Чернігівської області. Туди на місіонерську працю приїхав Мирослав. Коли мені минув 21 рік, ми одружилися. Бути дружиною місіонера — постійний рух. Найкращий час у житті — коли служиш людям і звіщаєш їм про Господа!

30.06.21
0
176

Молитва — єдиний шанс на життя

Володимир та Тетяна Гусаки в шлюбі вже 23 роки. Вони виховують восьмеро дітей. Проживають у с. Рованці. 2017 року в життя родини прийшло серйозне випробування — захворів Володимир. Про це та інше читайте в матеріалі студії «Крок назустріч».

30.06.21
0
381

Вечори для сімей

Ще один напрямок, який останнім часом взяли на озброєння — це робота з батьками через вечори для сімейних. Створюємо затишну атмосферу, готуємо актуальну тему і запрошуємо окрім воцерковлених сімей кілька невоцерковлених, з якими вже маємо певні стосунки.

02.05.21
0
51

«Терміново потрібно покаятися!»

Одного разу Таня, циганка, яку ми прихистили у грудні, запитала: «Оксано, розкажи, як ти навернулася, тому що мені терміново потрібно покаятися!» Я розповіла їй про своє життя і зустріч з Богом. А через декілька днів Таня дала обіцянку служити Богу.

02.05.21
0
95

Невелика домашня група

Спілкуємося з однією молодою сім’єю, яка шукає Бога. Запрошуємо їх до себе в гості, разом співаємо, читаємо Боже Слово — маємо невелику домашню групу. Недавно жінка та син з цієї сім’ї відвідали з нами недільне богослужіння.

02.05.21
0
50

Найжорсткіший карантин в Європі

Ми спостерігали мабуть найжорсткіші карантинні обмеження в Євросоюзі — і за тривалістю, і за рівнем обмежень. За будь-які карантинні порушення — великі штрафи. Найбільші обмеження застосовують саме до церков.

02.05.21
0
59

«Молимося про поміч»

Я радий, що можу служити, однак прошу у Господа мудрості і відкриття, бо це велика відповідальність. Також давно молимося про поміч в роботі, про працівника, з яким можна було б розділити служіння.

02.05.21
0
38
Пожертвувати