Свято для сімей військових у Солоному

У період різдвяно-новорічних свят церква «Благодать» смт Солоне (Дніпропетровщина) організувала свято для сімей, чиї рідні служать у війську. Захід проходив у актовій залі школи №1 і зібрав понад 70 родин.

13.01.23
0
86

Щонеділі богослужіння в Нікополі відвідує 400 людей

​Місто Нікополь на Дніпропетровщині останні чотири місяці знаходиться під щоденними обстрілами ворожих військ. Про служіння місцевої церкви «Дорога до Бога» в непростий час розповідає пастор-місіонер Петро Ковальчук.

21.12.22
0
94

Видимі та невидимі речі

Бог турбував нашу сім’ю щодо Запоріжжя. Там йдуть обстріли, прилітають ракети. Але в серці було спонукання переїхати. Цей крок було нелегко зробити, але внутрішній поклик виявився сильнішим. Ми стали фокусуватися не на видимих речах, але на невидимих.

30.11.22
0
52

«Скільки це буде тривати?»

Багато людей приходять у церкву за допомогою. Деякі не мають що їсти, втратили роботу, не знають, як далі бути. Ми кожного дня бачимо безвихідь у їхніх очах. «Ми втомилися… Скільки все це буде тривати?» — запитують вони.

30.11.22
0
38

Місця, де були бої

Особливий напрямок служіння — місця, де були бої. Нещодавно побували в кількох селах, які пережили бойові дії і побували під окупацією. Допомагали їм продуктами, молилися та благовістили Євангелію. Люди, які пережили жах, переоцінили своє життя.

30.11.22
0
16

«Час бути прикладом»

Гарно просувається праця з підлітками. Ми служимо підліткам у Супрунівці та Абазівці. Дітей з Івашок забираємо в Супрунівку. Зараз чи не найкращий час бути прикладом, душеопікуном, наставником, другом для юних сердець.

30.11.22
0
14

«Благовістити на всякому місці»

Протягом року ми мали можливість разом з дітьми проповідувати в Польщі, Німеччині, Нідерландах та Естонії. Це були нелегкі, але благословенні поїздки. Зустрічали українців та спілкувалися з ними. Ми не маємо мовчати, а благовістити на всякому місці.

30.11.22
0
15

Сергій Тарасюк: «Бог ще до війни почав відкривати, що настають важкі часи»

Сергій Тарасюк — пастор-місіонер із міста Брусилів, що на Житомирщині, задовго до повномасштабної війни в Україні почав разом із церквою готуватися до непростих часів.

30.11.22
0
167

«Українці запитують, чому Бог допустив війну»

«Ми повинні продовжувати нести Слово Боже, тому що війна розхитує саму основу життя людей, — каже Олександр Бабійчук. — Вони шукають відповіді на найважливіші питання про те, чому ця війна сталася і чому Бог її допустив».

30.11.22
0
96

«Територія дружби»

В Альмерії провели одноденний табір для дітей українців. Тема була «Територія дружби». Говорили про Ісуса Христа як найкращого друга. У програмі були майстер-класи з рукоділля, біблійний урок, ігри та смаколики. Я служила наставником для старшої групи.

31.10.22
0
19
Пожертвувати