Поповнення в сім’ї

31.12.2018
0
486

Як завжди ділимося Господніми благословеннями та нашими переживаннями. В нашій сім’ї — поповнення. В кінці літа ми взяли хлопчика, йому 11 років, ходить в шостий клас, звати Артем. Його мама проходила реабілітацію в нашому реабілітаційному центрі, але потім повернулася назад в залежність. Вона попросила, щоб хтось взяв її сина у свою сім’ю і ми вирішили забрати його до себе. Хлопчик здібний та добрий, але обставини, в яких він жив до цього, дають про себе знати. Просимо підтримувати в молитві. До речі цей хлопчик із Нових Озерян, це село, де ми працюємо сім’єю.

В Нових Озерянах провели День подяки. Слава Господу прийшли нові люди. Розпочали недільну школу, але нажаль діти не завжди приходять. На зібрання приходять кожного разу до десяти людей. Також проводимо там домашню групу, людей приходить небагато, але це здебільшого ті, які не можуть прийти в неділю.

Нещодавно ми з командою відвідали дві колонії у Львові, в одній із яких сидить наш брат Денис. Провели дві євангелізації. Зустріли нас в колоніях дуже привітно. Мали можливість приїхати до них не з пустими руками, а привезти подарунки. Для Дениса наш приїзд був дуже важливим, це його підбадьорило.

Нещодавно в нашій церкві відбулося рукопокладення двох братів на дияконське служіння. Декілька років назад вони проходили реабілітацію, а тепер — це служителі Божі, вірні чоловіки своїм дружинам та добрі батьки для своїх дітей. Слава Господу, що через служіння центру реабілітації Він піднімає служителів!

На постійній основі проводиться недільна школа. Також по можливості відвідуємо дім для літніх людей, проповідуємо їм Боже Слово та допомагаємо фізично.

Наша старша донечка Фаїна вже пішла в перший клас. А дружина закінчила Київський біблійний інститут. Віримо, що здобуті знання будуть використані для Божої слави!

Євген Гаврилюк, Житомирська область, уривок з листа



Додати коментар

Пожертвувати